Τσόβιτς: «Ο ΛεΝτέι είναι από τους πιο βρώμικους παίκτες, ο Πάντερ κυνηγάει τους διαιτητές και ο Σάβιτς τους απειλεί»!

Νεμπόισα Τσόβιτς

i

© photo by Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Τσόβιτς: «Ο ΛεΝτέι είναι από τους πιο βρώμικους παίκτες, ο Πάντερ κυνηγάει τους διαιτητές και ο Σάβιτς τους απειλεί»!

Γιάννης Πάλλας 18:24 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 05.06.2024

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς καταφέρθηκε εναντίον των Ζακ ΛεΝτέι, Κέβιν Πάντερ και Ζόραν Σάβιτς

Πριν το Game 2 των τελικών του πρωταθλήματος Σερβίας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα στην Stark Arena το βράδυ της Τετάρτης (5/6, 21:00) ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Νεμπόισα Τσόβιτς επιτέθηκε κατά των Ζακ ΛεΝτέι, Κέβιν Πάντερ και Ζόραν Σάβιτς.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετράει επτά σερί νίκες απέναντι στην Παρτίζαν σε όλες τις διοργανώσεις και ήδη έχει το προβάδισμα με τη νίκη στον πρώτο τελικό με 89-88.

«Ο ΛεΝτέι είναι ένας από τους πιο βρώμικους παίκτες, πρέπει να το πω ανοιχτά. Περιμένω το Game 2 να γίνει με καλύτερους όρους. Είδαμε τον Πάντερ να κυνηγάει τους διαιτητές στο γήπεδο και να μην γίνεται τίποτα!» δήλωσε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Όλος ο πάγκος και το προπονητικό επιτελείο της Παρτιζάν, όλοι τους κρίνουν… Για να μην πω για τον Ζόραν Σάβιτς (σ.σ. τζένεραλ μάνατζερ της Παρτιζάν) που απειλεί τους διαιτητές!».

Είναι προφανές πως με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ρίχνει «λάδι στη φωτιά» και οξύνει τα πνεύματα πριν τη δεύτερη «μάχη» των ομάδων στον δρόμο για το πρωτάθλημα Σερβίας.