Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα εξαφάνισαν περισσότερα από 10.500 διαρκείας!

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα εξαφάνισαν περισσότερα από 10.500 διαρκείας!

Νίκος Καλαμπάκας 19:05 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 25.09.2024

Η Euroleague ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 10.500 εισιτήρια διαρκείας του Ερυθρού Αστέρα έκαναν... φτερά!

Μια χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοφδοξίες ξεκίνησε πριν λίγες μέρες για τον Ερυθρό Αστέρα στην ABA Liga, τη Σερβία και την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ηττήθηκε στον πρώτο της φετινό αγώνα από τη BC Dubai, ωστόσο άπαντες στον σύλλογο του βελιγραδίου φέτος έχουν ανεβάσει τις απαιτήσεις, αφού στόχος της ομάδας πέραν του να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Αδριατική Λίγκα και τη Σερβία, είναι η είσοδός της στα playoffs της Euroleague.

Στην προσπάθειά της αυτή, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της Euroleague θα έχει την υποστήριξη των οπαδών της, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν προμηθευτεί περισσότερα από 10.500 εισιτήρια διαρκείας!

Το Ντουμπάι ήρθε για να μείνει!
ABA LIGA

20:39 - 24.09.2024

Το Ντουμπάι ήρθε για να μείνει!

Η πρεμιέρα της Ντουμπάι BC στην Aba Liga ήταν εντυπωσιακή αφού όχι μόνο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Αδριατική Λίγκα, αλλά το έκανε και κόντρα στον πρωταθλητή, Ερυθρό Αστέρα.

Πως να μην το κάνουν άλλωστε, όταν μιλάμε για έα από τα πιο φανατικά κοινά στην Euroleague, ενώ και η ίδια η ομάδα το καλοκαίρι επένδυσε σε παίκτες με εμπειρία και ταλέντο, όπως οι Κάνααν, Μακιντάιρ, Νταούμ και Ντόμπριτς, με στόχο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα προσπαθήσει να μπει αρχικά στα playoffs και γιατί όχι, να φτάσει μέχρι το Final Four της Euroleague.

Η φετινή... περιπέτεια του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague θα ξεκινήσει από το Παρίσι στις 4 Οκτωβρίου. Εκεί, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα τεθεί αντιμέτωπη με την «πρωτάρα» στη διοργάνωση Παρί, η οποία μετά την κατάκτηση του Eurocup φιλοδοξεί να ταράξει και τα νερά στο πρωτάθλημα της Euroleague!