Με... θέα το Βελιγράδι η νέα εμφάνιση του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Με... θέα το Βελιγράδι η νέα εμφάνιση του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Sportal newsroom 13:46 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 02.09.2024

Την ερυθρόλευκη εμφάνιση της νέας σεζόν παρουσίασε ο Ερυθρός Αστέρας με έναν ξεχωριστό τρόπο, προβάλλοντας μέρη από το Βελιγράδι.

Με σεβασμό στην ιστορία της, αλλά και «πατώντας» πάνω στην επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών, όσον αφορά τις εμφανίσεις του, ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα για τη σεζόν 2024-25.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ετοιμάζεται για ακόμα μια σπουδαία σεζόν στα παρκέ της Euroleague, αλλά και της ABA Liga και στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση. Μόνο που τώρα το έκανε με λίγο πιο ξεχωριστό τρόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στην επιφάνεια την καινούργια τους εμφάνιση, διαφημίζοντας παράλληλα όλο το Βελιγράδι. Ιστορικά μνημεία, τοπία που προκαλούν θαυμασμό και οι ομορφιές της σερβικής πρωτεύουσας πέρασαν από την κάμερα των πρωταθλητών Σερβίας, σε μια προσπάθεια διαφήμισης της πόλης στην οποία έχουν την έδρα τους.

Το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση «μίλησε» από μόνο του.

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

12:03 - 02.09.2024

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Η περσινή Euroleague συνδυάστηκε με την… μετονομασία του Παναθηναϊκού. Κάνοντας μια πραγματικά μυθική σεζόν, ο «εξάστερος» αφενός επέστρεψε σε Final-4 μετά από πολύ καιρό, αφετέρου επανήλθε στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 13 χρόνια νικώντας στον τελικό του Βερολίνου την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάρτε μια γεύση από τη νέα εμφάνιση του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!