Έμεινε ζωντανός ο Ερυθρός Αστέρας σε αγώνα - κόλαση με την Παρτίζαν

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν

i

ABA Liga

Έμεινε ζωντανός ο Ερυθρός Αστέρας σε αγώνα - κόλαση με την Παρτίζαν

Νίκος Καλαμπάκας 00:31 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Παρτίζαν με 91-78 και μείωσε τη σειρά των τελικών της ABA Liga σε 2-1.

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν αποφασισμένος να μειώσει σε 2-1 τη σειρά των τελικών της ABA Liga Κόντρα στην Παρτίζαν και τελικά το κατάφερε, αφού επιβλήθηκε με σκορ 91-78. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να συνέλθουν μετά από δύο ήττες στο ξεκίνημα της σειράς και να υπερασπιστούν την έδρα τους στο τρίτο παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Το παιχνίδι ήταν ηλεκτρισμένο από πριν το τζάμπολ, αφού οι φίλοι των γηπεδούχων έκαναν μαρτύριο τη ζωή των παικτών του Ομράντοβιτς, στους οποίους δεν επεφύλλαξαν καθόλου θερμή υποδοχή.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση, όμως η εξέλιξή του ήταν συναρπαστική, με τις δύο ομάδες τελικά να προσφέρουν θέαμα.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον Νέντοβιτς να τους οδηγεί στο σκοράρισμα με τους 19 πόντους που σημείωσε, ενώ 16 πρόσθεσε ο Πετρούσεφ και άλλους τόσους ο Μίτροβιτς, ενώ και ο Βιλντόζα ήταν διψήφιος με 14.

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συχνά στο προβάδισμα, με τον Ερυθρό Αστέρα όμως να είναι η ομάδα που μίλησε στο τέλος, αφού καθάρισε τον αγώνα στην τέταρτη περίοδο, όταν και σημείωσε επί μέρους σκορ 29-19.

Χαμός στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν - Ο Νάναλι δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)
ABA LIGA

21:51 - 18.06.2023

Χαμός στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν - Ο Νάναλι δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την ομάδα του και πήγαν στα αποδυτήρια, αφού οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πέταξαν αναπτήρες στην Παρτίζαν, κατά την ώρα που οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και μετά ακολούθησε μεγάλη ένταση, με οπαδό να επιτίθεται στον Νάναλι.

Από την άλλη, απόψε, η Παρτιζάν δεν παρουσίασε τις επιθετικές της αρετές που έχει δείξει τη φετινή σεζόν και ο Ντάντε Έξουμ ήταν ο πιο αποτελεσματικός με 16 πόντους και διψήφιοι ήταν και οι Μάνταρ  με 15 και Πάντερ με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 38-41, 62-59, 91-78