Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα παραπόνων στον Ερυθρό Αστέρα και το άστοχο σουτ του Λεντέι που έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους (vid)

Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα παραπόνων στον Ερυθρό Αστέρα και το άστοχο σουτ του Λεντέι που έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 11:31 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 04.06.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Παρτίζαν και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Σερβίας, σε ένα ματς το οποίο άφησε άπαντες με παράπονα. Ο Λεντέι αστόχησε στο τελευταίο σουτ, ενώ οι ερυθρόλευκοι τα έχουν με τους διαιτητές που άφησαν τους αντιπάλους να παίζουν δυνατά ατιμώρητοι. Δείτε βίντεο και φωτογραφία από το ματς!

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας έκανε ο Ερυθρός Αστέρας που επικράτησε της Παρτίζαν με σκορ 89-88.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου ηττήθηκαν σε ένα ματς που μετά τ τέλος του έγινε επεισοδιακό, με ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές για την απόδοση των διαιτητών.

Τόσο ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και αυτός των ηττημένων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκαναν παράπονα για τους ρέφερι.

Ο δεύτερος μίλησε για φάουλ που δεν δίνονται στον Πάντερ, όμως στη Σερβία υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το αντίθετο, τον Πάντερ δηλαδή να κάνει φάουλ το οποίο δεν σφυρίχτηκε ποτέ.

Για τον λόγο αυτό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει ότι οι διαιτητές έχουν διαφορετικά κριτήρια μετά τον αγώνα.

Η Παρτίζαν πάντως είχε την ευκαιρία της να πάρει τη νίκη, ωστόσο ο Λεντέι δεν την εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει υπέρ της ομάδας του Έλληνα κόουτς, που μετράει 7 συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Παρτίζαν.

Δείτε το άστοχο σουτ του Λεντέι: