Ποιο είναι το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα τη νέα χρονιά!

Νεμπόισα Τσόβιτς

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Ποιο είναι το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα τη νέα χρονιά!

Γιάννης Πάλλας 17:12 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 24.08.2024

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς αποκάλυψε το αγωνιστικό μπάτζετ της σεζόν 2024-2025

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν είναι το ζητούμενο για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στην Euroleague ο πρόεδρος της ΚΑΕ Νεμπόισα Τσόβιτς θέλει να δει να γίνεται ένα βήμα παραπάνω.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και το μπάτζετ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο πήχης των φιλοδοξιών παραμένει ψηλά για τους Σέρβους. Γι’ αυτό άλλωστε αποκτήθηκαν παίκτες με μεγάλη ποιότητα όπως οι Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Αϊζάια Κάνααν, Νίκολα Κάλινιτς και Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Παράλληλα, στον βασικό κορμό της ομάδας διατηρήθηκαν παίκτες όπως οι Μίλος Τεόντοσιτς, Γιάγκο Ντος Σάντος, Ρόκας Γκιεντράιτις και ο αρχηγός Μπράνκο Λάζιτς.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς, το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας φτάνει στα 12.5 εκατομμύρια ευρώ.

«Τα 12.5 εκατομμύρια αφορούν τους παίκτες. Δεν κρύβουμε τίποτα! Υπάρχει διαφάνεια. Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του προϋπολογισμού, δεν κάναμε λάθη. Δουλεύουμε σιωπηλά και προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν» εξήγησε ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου μιλώντας στο podcast «Miljanov korner».

Όπως εξήγησε ακόμη ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς η περίπτωση του Αλέκσα Αβράμοβιτς που αποδεσμεύτηκε από την Παρτίζαν απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωση του.

Στο μεταξύ, ο Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε και για το ρόστερ της ομάδας για το οποίο υπογράμμισε: «Η χημεία που έχει δημιουργηθεί είναι υπέροχη, οι σχέσεις είναι εξαιρετικές. Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση όπου έχουμε δέκα σπουδαίους Σέρβους παίκτες, μαζί με λίγους ξένους που είναι υψηλής ποιότητας από κάθε άποψη. Γινόμαστε η ναυαρχίδα του σερβικού μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την τάση. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχει επιλέξει τους αθλητές που ήθελε για την ομάδα».

Σάβιτς για Καμπόκλο: «Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι»
EUROLEAGUE

16:32 - 24.08.2024

Σάβιτς για Καμπόκλο: «Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι»

Ο Μπρούνο Καμπόκλο είναι έτοιμος να φύγει από την Παρτίζαν και ο General Manager της σέρβικης ομάδας μίλησε για την κατάσταση του Βραζιλιάνου σέντερ, αλλά και για τον Τζέιμς Νάναλι, ενώ διαλεύκανε το αν υπήρξε προσέγγιση προς τον Τσίμα Μονέκε.

Τέλος, μίλησε και για τον Ντράγκαν Τάρλατς που αποχώρησε από την Εθνική Σερβίας για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου. «Ο Τάρλατς έκανε πολύ καλή δουλειά στην Εθνική ομάδα και η αποχώρηση του δεν με κάνει χαρούμενο» είπε μεταξύ άλλων ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!