O Ερυθρός Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο για τον Σενγκέλια: «Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα»
i

© EuroLeague Basketball

O Ερυθρός Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο για τον Σενγκέλια: «Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα»

Γιώργος Γαβριλάκης 21:15 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 26.06.2024

Δημοσίευμα της Republika αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ της Μπασκόνια και ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη με τον Τόρνικε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια. Για τον Γεωργιανό, οι Σέρβοι αναφέρουν πως ενδιαφέρονται επίσης, ο Παναθηναϊκό και η Μπαρτσελόνα.

Τα επόμενα μεταγραφικά της ζητήματα προωθεί πλέον ο Ερυθρός Αστέρας, που αφού ανακοίνωσε τις προσθήκες των Αϊζέια Κάνααν, Ούρος Πλάβσιτς, την επιστροφή του Νίκολα Κάλινιτς και εσχάτως την απόκτηση του Μάικ Ντάουμ, στο Βελιγράδι ετοιμάζουν δύο κινήσεις-ματ.

Η μία θα αφορά στον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ο οποίος θεωρείται εδώ και καιρό... κλεισμένος, ενώ τώρα η σέρβικη Republika αναφέρει πως το μόνο που απομένει στην περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή σεζόν (σε ατομικό επίπεδο) με την Μπασκόνια, είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τον Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος δεν είναι δεδομένο πως θα μείνει στην Βίρτους Μπολόνια. Διαπραγματεύεται με τους Ιταλούς την ενεργοποίηση option για συνέχιση της συνεργασίας μαζί τους, αλλά οι προτάσεις που του έρχονται είναι πολλαπλές.

Η Μπαρτσελόνα ασχολείται έντονα με τον Ουίλ Κλάιμπερν
EUROLEAGUE

19:19 - 26.06.2024

Η Μπαρτσελόνα ασχολείται έντονα με τον Ουίλ Κλάιμπερν

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα βάζει στο στόχαστρο τον Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αναντολού Εφές. Αυτός είναι ο... εκλεκτός, από τη στιγμή που οι Καταλανοί απέτυχαν να «κλέψουν» από την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Μάριο Χεζόνια.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα πάντως, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα και το σέρβικο πρωτάθλημα, προσφέροντας απογοήτευση στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι το φαβορί για την απόκτηση του Γεωργιανού φόργουορντ/σέντερ, ενώ την ίδια στιγμή σημειώνεται και το έντονο ενδιαφέρον άλλων δύο ομάδων: Του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» είχαν φθάσει ένα βήμα πριν την απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια, περίπου τέτοια εποχή ένα χρόνο πριν, αλλά τελικά εκείνος έμεινε στην Βίρτους και ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.