Τέλος το All Star Game από τον ΕΣΑΚΕ!
i

©InTime

Τέλος το All Star Game από τον ΕΣΑΚΕ!

Γιάννης Πάλλας 17:24 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 03.07.2024

Την απόφαση να μην συνεχίσουν να διεξάγουν αγώνες All Star Game πήραν στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ

Μια σημαντική απόφαση πήραν σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7), καθώς ομόφωνα συμφώνησαν να μην συνεχιστεί ξανά το All Star Game, που αποτελούσε θεσμό εδώ και αρκετά χρόνια!

Η κίνηση αυτή έμοιαζε κάπου αναμενόμενη, καθώς παρατηρούνταν ξεκάθαρα ειδικά τα τελευταία χρόνια η έλλειψη ενδιαφέροντος από τον κόσμο, ενώ δεν υπήρχε κανένα οικονομικό όφελος για τη λίγκα. Κάτι που ισχύει σε άλλους κόσμους (ΝΒΑ), όπου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για αυξημένα έσοδα στην Ελλάδα το All Star Game δημιουργούσε και έξοδα!

Έπειτα από μακρά συζήτηση και ενδελεχή ανάλυση αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η διεξαγωγή του All Star Game, με το τελευταίο να έχει πραγματοποιηθεί πέρσι στην Καρδίτσα και το κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης».

Όσο κι αν προσπάθησαν να δουν τα θετικά της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα-γιορτή δεν μπορούσαν να αποφασίσουν κάτι άλλο. Είναι προφανές ότι τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολη υπόθεση η διεξαγωγή του σε ημερομηνία που να μην δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες.

Μάλιστα, σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει καταργηθεί το All Star Game τα τελευταία χρόνια. Ήρθε λοιπόν η ώρα να συμβεί το ίδιο και στην χώρα μας, καθώς δεν έχει νόημα η διεξαγωγή ενός αγώνα που εμπορικά δεν αποφέρει οικονομικό όφελος στη Λίγκα. Εκεί, ήταν που αποφασίστηκε κιόλας η διακοπή του από τις ομάδες.

Στις 23 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση

Αρκετά ζητήματα τέθηκαν στο Διοικητική Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη (3/7), αλλά τόσο το format του νέου πρωταθλήματος, όσο και οι 6+2 ξένοι για τους οποίους αναφέρθηκε το Sportal σε πρόσφατο ρεπορτάζ θα συζητηθούν εκτενώς στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου.

Οι Μπακς θέλουν να βάλουν ένα... πολυεργαλείο δίπλα στον Αντετοκούνμπο: Ο Μπρους Μπράουν είναι ο στόχος τους! (vids)
NBA

17:07 - 03.07.2024

Οι Μπακς θέλουν να βάλουν ένα... πολυεργαλείο δίπλα στον Αντετοκούνμπο: Ο Μπρους Μπράουν είναι ο στόχος τους! (vids)

Στο Μιλγουόκι δεν υπάρχει ευχέρεια στο salary cap για να υπογράψουν με έναν ποιοτικό ελεύθερο παίκτη κι έτσι οι Μπακς προσπαθούν να ενισχύσουν την δυναμική που προσφέρουν οι Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ μέσω ανταλλαγής. Ο all-around περιφερειακός Μπρους Μπράουν είναι διαθέσιμος για ανταλλαγή από τους Τορόντο Ράπτορς και τα Ελάφια προσπαθούν να δουν αν μπορούν να δελεάσουν την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ.

Εκεί, αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα που θα αφορούν το νέο πρωτάθλημα, τον αριθμό των ξένων, αλλά και ποιο εν τέλει θα είναι το format του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.