ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται στο χορηγικό πλαίσιο

ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται στο χορηγικό πλαίσιο

Sportal newsroom 18:58 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, με κοινή ανακοίνωση γνωστοποίησαν πως θα πορευτούν μαζί σε θέματα στρατηγικής και εμπορικής εκμετάλλευσης του προϊόντος.

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ συστρατεύονται και θα κινηθούν μαζί στα κομμάτια που αφορούν την εμπορική εκμετάλλευση του ελληνικού μπάσκετ. 

Αναλυτικά:

ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται και συνεργάζονται έμπρακτα τα τελευταία χρόνια με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του αθλήματος που υπηρετούν και πρεσβεύουν, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για την ανάδειξη του.

Με βάση την αγαστή αυτή συνεργασία και την οριοθέτηση κοινών στόχων, οι διοικήσεις των δύο θεσμικών φορέων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, αποφάσισαν από κοινού την συστράτευση των δύο οργανισμών σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων στο εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Προγραμματίστηκε σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ με επίκεντρο το φορμάτ των play offs
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:59 - 15.08.2023

Προγραμματίστηκε σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ με επίκεντρο το φορμάτ των play offs

Την Πέμπτη στις 17 του Αυγούστου τα μέλη του ΕΣΑΚΕ θα συναντηθούν διαδικτυακά για μία συζήτηση που θα αφορά στο άμεσο μέλλον της Basket League και κυρίως τα δεδομένα και τις διαδικασίες για τα play offs της σεζόν 2023-24.

Η συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ σε χορηγικό πλαίσιο, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης για τα επόμενα τρία χρόνια, τόσο στον τομέα της κοινωνικής εξωστρέφειας και διείσδυσης στην ελληνική κοινωνία όσο και στον τομέα της εμπορικής εκμετάλλευσης.

Tags: