Το ESPN βρήκε ομάδες στο NBA σε Πετρούσεφ και Λεσόρ!

Φιλίπ Πετρούσεφ και Ματίας Λεσόρ

i

©Intime

Το ESPN βρήκε ομάδες στο NBA σε Πετρούσεφ και Λεσόρ!

Νίκος Καλαμπάκας 17:06 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 15.08.2024

Λίστα του ESPN με παίκτες που θα έβρισκαν χώρο σε ομάδες του ΝΒΑ, περιλαμβάνει τους Ματίας Λεσόρ και Φιλίπ Πετρούσεφ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου πέρασαν στην ιστορία, όμως οι εμφανίσεις κάποιων παικτών, ανάγκασαν τους λάτρεις του μπάσκετ να ασχοληθούν μαζί τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρήκαν... θέματα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, ήταν και το ESPN. Το Μέσο έφτιαξε μια λίστα με επτά παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά Μπάσκετ και θα μπορούσαν να παίξουν σε ομάδες του ΝΒΑ.

Ανάμεσα στα ονόμα των Γιαμπουσέλε, Καμπόκλο και Ουίλι Ερνάνγκομεθ, βρίσκονται και δύο παικτών που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες.

Ο λόγος για τους Ματίας Λεσόρ και Φιλίπ Πετρούσεφ, τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Οι δύο «ψηλοί» των ελληνικών ομάδων, διέπρεψαν με την παρουσία τους σε Γαλλία και Σερβία, κατέκτησαν μετάλλια με τις εθνικές τους και σύμφωνα με το ESPN θα μπορούσαν να αγωνίζονται στο NBA:

«Ο 28χρονος ήταν αποτελεσματικός, πετυχαίνοντας τα 2/3 σουτ που έπαιρνε στο τουρνουά. Ήταν μεστός και σκληρός στην επίθεση, όπως έδειξε με τη spin move μπροστά στον Τζρου Χόλιντεϊ στον τελικό. Οι Ορλάντο Μάτζικ, που είναι πλήρεις στα γκαρντ, αλλά πιο αδύναμοι στη front line, θα ταίριαζαν στον Λεσόρ», αναφέρει στο άρθρο του ο Κρις Χέρινγκ για τον σέντερ του Παναθηναϊκού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Ο Πετρούσεφ, ακόμα στα 24 του χρόνια, μέτρησε μόλις 10 λεπτά στο NBA την τελευταία σεζόν πριν γίνει ανταλλαγή και αποδεσμευτεί από τους Κινγκς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αλλά με αυτά που έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες - περίπου 10 πόντους ανά ματς σε 23 λεπτά συμμετοχής ανά έξοδο από την πεντάδα - θα άξιζε ακόμα μια ευκαιρία στο NBA, μιας και μπαίνει στην κορύφωση της καριέρας του. Μια ομάδα που στηρίζεται στον ρυθμό όπως οι Ιντιάνα Πέισερς θα του ταίριαζε, αν στην Ιντιάνα αποφασίσουν ότι ο Τζέιμς Ουάιζμαν, η τρίτη επιλογή στα σέντερ, δεν είναι ο εκλεκτός τους», γράφει ο δημοσιογράφος του ESPN για τον Σέρβο του Ολυμπιακού.

Η λίστα συμπληρώνεται από τους Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Μπρούνο Καμπόκλο, Τζος Χόκινσον, Κάρλικ Τζόουνς και Ουίλι Ερναγκόμεθ.