Κανονικά στην προετοιμασία με την Εθνική για το Mundobasket ο Παπαπέτρου

Ιωάννης Παπαπέτρου

i

©intime

Κανονικά στην προετοιμασία με την Εθνική για το Mundobasket ο Παπαπέτρου

Δημήτρης Χούπης 14:53 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα δώσει το παρόν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Mundobasket 2023.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Mundobasket 2023 στα γήπεδα των Φιλιππίνων, της Ινδονησίας και της Ιαπωνίας έχει αρχίσει. Η Εθνική Ελλάδος λοιπόν είναι έτοιμη από τη μεριά της να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει του μεγάλου τουρνουά του παγκόσμιου μπάσκετ.

Παρόν στην προετοιμασία θα δώσει κανονικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ την ίδια ώρα πολλά είναι τα «ερωτηματικά» για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν. Ο Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες πως είχε ένα θέμα στον ώμο με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

Ωστόσο απ' ότι φαίνεται έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να μπορεί να δώσει τις υπηρεσίες του στον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιττούδη. Υπενθυμίζεται ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αρχίσει στις 25 Αυγούστου και στον όμιλό της η Ελλάδα έχει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία

Την ίδια ώρα ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και της Φενέρμπαχτσε πήρε την απόφαση για τη συμμετοχή ενός από τους δύο νατουραλιζέ. Τον Τόμας Ουόκαπ και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πιο αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί του στο Mundobasket τον γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσφατα πήρε το ελληνικό διαβατήριο.