«Μετάλλιο ρε μ@#$κα»: Η έκρηξη συναισθημάτων της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου

«Μετάλλιο ρε μ@#$κα»: Η έκρηξη συναισθημάτων της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:37 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Η Εθνική Νέων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη της επί του Βελγίου, με τους διεθνείς μας να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς μετά το τέλος του μικρού τελικού.

Η Εθνική Νέων επέστρεψε στο βάθρο! 

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, μετά από έναν συγκλονιστικό μικρό τελικό, επέστρεψε από το -12 και στην παράταση πήρε τη νίκη με 68-64, η οποία έφερε τους διεθνείς μας στο βάθρο και τους χάρισε το χάλκινο μετάλλιο. 

Όπως είναι φυσιολογικό, οι διεθνείς μας, μόλις τελείωσε το παιχνίδι, ξέσπασαν και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν ούτε την συγκίνηση, αλλά ούτε και την χαρά τους.

«Μετάλλιο ρε μ@#$κα! Μετάλλιο!», φώναζε ο Βαγγέλης Ζούγρης μετά το τέλος του αγώνα, πριν χαθεί στην αγκαλιά του συγκινημένου πατέρα του και των δικών του ανθρώπων στην εξέδρα. Το ίδιο συνέβη και με τον Σωτήρη Οικονομόπουλο, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα χαράς στην αγκαλιά της μητέρας του, που επίσης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Το σχετικό βίντεο της ΕΟΚ: 

Ο Βαγγέλης Ζούγρης  επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του Πανευρωπαϊκού Νέων, με τον νεαρό σέντερ να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να βουρκώνει κατά την βράβευσή του, πριν από την αναμνηστική φωτογραφία με τον Νίκο Ζήση.

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Sportal: «Ρίξαμε αίμα γι αυτό το μετάλλιο - Ήταν κάτι μαγικό» (vid)
EUROBASKET

18:24 - 17.07.2023

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Sportal: «Ρίξαμε αίμα γι αυτό το μετάλλιο - Ήταν κάτι μαγικό» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό U20 της Κρήτης, ο Βαγγέλης Ζούγρης, μιλάει στην κάμερα του Sportal για την πορεία ως την κατάκτηση του χάλκινος μεταλλίου, θέτει τους επόμενους στόχους του και δίνει ατάκες για το μέλλον.

Στο Πανευρωπαϊκό ο Βαγγέλης Ζούγρης είχε 14.4 πόντους (με 56.6% στα δίποντα και 55.6% στις βολές), 11.1 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 2 λάθη, 1.9 κλεψίματα και 1 μπλοκ ανά 30.4 συμμετοχής.

Tags: