«Μέσα» ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για την Εθνική ομάδα

«Μέσα» ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για την Εθνική ομάδα

Sportal newsroom 20:14 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι το νέο πρόσωπο στην πρεοτιμασία της Εθνικής ομάδας, με τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς να προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Με την προσθήκη του Θανάση Αντετοκούνμπο, συνεχίζεται από σήμερα (25/7) η προετοιμασία της Εθνική Ανδρών για το Παγκόσμιο κύπελλο. Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε την Δευτέρα (24/07) την προετοιμασία της, με το ερωτηματικό γύρω από την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμένει.

Ο Θανάσης μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα, μετά την άδεια που είχε πάρει για τη χθεσινή πρεμιέρα. Στο ΟΑΚΑ ήταν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος όμως έμεινε εκτός δράσης καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθεί, αφού βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας στο γόνατό του και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Εθνική ομάδα: Μπαίνουν στις προπονήσεις Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, εκτός λόγω ΝΒΑ ο Γιάννης
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:01 - 24.07.2023

Εθνική ομάδα: Μπαίνουν στις προπονήσεις Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, εκτός λόγω ΝΒΑ ο Γιάννης

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη τίθενται από την Τρίτη (25/7) ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός παραμένει μέχρι τις 28 του μήνα λόγω ΝΒΑ ο Γιάννης

Την προπόνηση της Εθνικής παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος έκανε το καλωσόρισμά τους στα μέλη της ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Το φινάλε είχε και μια… γλυκιά νότα, με τον γυμναστή Κώστα Χατζηχρήστο να σβήνει τα κεράκια αφού είχε τα γενέθλιά του.

Tags: