Προολυμπιακό: Νέο “προνομιακό” πακέτο εισιτηρίων τη Δευτέρα 10/6 και για μια μόνο μέρα!

Προολυμπιακό: Νέο “προνομιακό” πακέτο εισιτηρίων τη Δευτέρα 10/6 και για μια μόνο μέρα!

Sportal newsroom 17:03 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 08.06.2024

Τη Δευτέρα (10/6) ανοίγουν τα πακέτα εισιτηρίων του Προολυμπιακού τουρνουά για την Εθνική ομάδα

Με ενημέρωση της η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα (10/6) έρχεται άλλο ένα 24ωρο ευκαιρίας για να εξασφαλιστούν εισιτήρια σε προνομιακές τιμές, τις ίδιες που υπήρξαν και στα προηγούμενα διαθέσιμα “πακέτα”, για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) μέσα από το οποίο η ΕΘνική Ανδρών θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας και για 24 ώρες, θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα εισιτήρια για τις court και vip θέσεις θα είναι διαθέσιμα σε επόμενη φάση για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Χωρίς παίκτες του Παναθηναϊκού η Εθνική; Όλα ανοιχτά από Γιαννακόπουλο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:36 - 08.06.2024

Χωρίς παίκτες του Παναθηναϊκού η Εθνική; Όλα ανοιχτά από Γιαννακόπουλο

Με μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχής των παικτών του Παναθηναϊκού από τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA είναι η ticketmaster.