Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια του τουρνουά Ακρόπολις Αegean έκαναν... φτερά!

Εθνική Ελλάδας

i

©Intime

Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια του τουρνουά Ακρόπολις Αegean έκαναν... φτερά!

Νίκος Καλαμπάκας 17:09 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 23.06.2024

Η Εθνικής μας ομάδα μπάσκετ προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΣΕΦ, όμως πριν από αυτό, προηγείται του Ακρόπολις. Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τα εισιτήρια.

Μετά το πρώτο, θετικό δείγμα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ κόντρα στην Πολωνία, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Πριν από το μεγάλο ραντεβού για το Ολυμπιακό εισιτήριο, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο φαληρικό Στάδιο το Μαυροβούνιο και τις Μπαχάμες, στο τουρνουά Ακρόπολις.

21:20 - 22.06.2024

Η εντυπωσιακή παρακάμερα του Ελλάδα - Πολωνία

Η Ελλάδα ξεκίνησε νικηφόρα τα φιλικά της, επικρατώνταε της Πολωνίας και η ΕΟΚ μας παρουσιάζει όλα όσα... δεν είδαμε από την αναμέτρηση μέσα από την εντυπωσιακή παρακάμερα.

Η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, ενώ όπως αναφέρει ήδη έχουν διατεθεί 7000 εισιτήρια για το ματς με τις Μπαχάμες και 6000 για αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εθνική Ανδρών έδωσε τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά και θα συνεχίσει με το τουρνουά Ακρόπολις Aegean το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (25-27/6).

Τα εισιτήρια για το τουρνουά Ακρόπολις Aegean μπορείτε να τα βρείτε διαδικτυακά και να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα με ένα «κλικ» ΕΔΩ από την άνεση του σπιτιού σας. Παράλληλα, εισιτήρια θα διατίθενται τις ημέρες των αγώνων και από τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ από την έναρξη των αγώνων, ως και την έναρξή τους, από όπου μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για την Α’ Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

Ήδη έχουν διατεθεί 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο και 6.000 γι’ αυτόν με τις Μπαχάμες με τις δύο ομάδες να φτάνουν ενισχυμένες με μεγάλα ονόματα όπως οι Νίκολα Βούτσεβιτς (Σικάγο Μπουλς), Γκόρντον (Φίνιξ Σανς), Μπάντι Χιλντ (Φιλαδέλφεια Σϊξερς), Nτεάντρε Έιτον (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

25/6

20.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο

26/6

20.00 Μαυροβούνιο-Μπαχάμες

27/6

20.00 Μπαχάμες-Ελλάδα