Παίρνει τη θέση του Παπαπέτρου ο Μαντζούκας στην Εθνική

Παίρνει τη θέση του Παπαπέτρου ο Μαντζούκας στην Εθνική

Sportal newsroom 17:26 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 15.06.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να μείνει εκτός για το Προολυμπιακό τουρνουά, έπειτα από μια άκρως απαιτητική σεζόν που είχε με τον Παναθηναϊκό, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνει τη θέση του στην προετοιμασία. Φωνάζει παρών και ο Γιώργος Τανούλης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων ολοκληρώθηκαν και πλέον το καλοκαίρι περιλαμβάνει δράση σε εθνικό επίπεδο. Η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται για τη δική της προσπάθεια στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (02-07/07), έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην προσπάθεια αυτή ο Βασίλης Σπανούλης μετράει ήδη τις πρώτες απουσίες. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έθεσε νωρίς εαυτόν εκτός Εθνικής, έπειτα από τη σεζόν που πραγματοποίησε με την Μπασκόνια, ενώ το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σλούκας για την Εθνική ομάδα: «Προβληματισμένος από τις συμπεριφορές παικτών που θα είμαστε συμπαίκτες»!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

01:45 - 15.06.2024

Σλούκας για την Εθνική ομάδα: «Προβληματισμένος από τις συμπεριφορές παικτών που θα είμαστε συμπαίκτες»!

Την έντονη ενόχληση του για συμπεριφορές παικτών που θα είναι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας μετά τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR επιβαρύνθηκε σημαντικά από την προσπάθεια της ομάδας του καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και αποφάσισε να ξεκουραστεί προκειμένου το σώμα του να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω. Για το λόγο αυτό αναμένεται να απουσιάσει από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνει τη θέση του στην προετοιμασία.

Παράλληλα, αναμένεται να κληθεί και ο Γιώργος Τανούλης, ώστε να βοηθήσει στις προπονήσεις που θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα (17/06) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ραψωδία Σλούκα (29π.) και Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός στο ασύλληπτο Game 5 των τελικών!