Στην προπόνηση της εθνικής ο Αντετοκούνμπο

Στην προπόνηση της εθνικής ο Αντετοκούνμπο

Νίκος Καλαμπάκας 14:02 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 18.06.2024

Η Ελλάδα προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά και ο Βασίλης Σπανούλης είδε την Τρίτη 18/6 νέα πρόσωπα στο ΣΕΦ, ανάμεσά τους και τους Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο...

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και την Τρίτη 18/6, o Βασίλης Σπανούλης, είδε και νέες παρουσίες στο ΣΕΦ.

Η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) είχε και νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο προπονητικό πρόγραμμα.

Σπανούλης: «Ανοιχτή για όλους η πόρτα της Εθνικής, οι παίκτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

18:41 - 17.06.2024

Σπανούλης: «Ανοιχτή για όλους η πόρτα της Εθνικής, οι παίκτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, τους παίκτες, τις κλήσεις και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά

Οι Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τέθηκαν στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη και αύριο (19/6) αναμένεται να ενσωματωθούν και οι εναπομείναντες των 19 παικτών που είχαν κληθεί.

Δίπλα στην ομάδα την Τρίτη 18/6 ήταν και οι Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι δεν εντάχθηκαν ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα, όμως παρακολούθησαν την προπόνηση και το κομμάτι της τακτικής που προηγήθηκε, μπαίνοντας κι αυτοί στο κλίμα.