Με Greek Freak και... «μύθους» η προπόνηση της Εθνικής!

Με Greek Freak και... «μύθους» η προπόνηση της Εθνικής!

Νίκος Καλαμπάκας 14:42 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 26.06.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκε με την εθνική Ελλάδος και θα συμμετάσχει στο αυριανό (27/6) φιλικό κόντρα στις Μπαχάμες.

Η Ελλάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το τουρνουά Aegean Akropolis το οποίο έκανε χθες πρεμιέρα με τη νίκη της Εθνικής μας κόντρα στο Μαυροβούνιο και στην προπόνηση της Τετάρτης 26/6 ο Βασίλης Σπανούλης άκουσε (και είδε) καλά νέα.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός του χθεσινού αγώνα με το Μαυροβούνιο και, όπως είπε από χθες ο κόουτς Σπανούλης, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (27/6) τελευταίο ματς του τουρνουά “Aegean Ακρόπολις” με αντίπαλο τις Μπαχάμες (20.00).

Απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ θα αναμετρηθούν το Μαυροβούνιο με τις Μπαχάμες, όμως μια μέρα αργότερα στη μάχη των φιλικών θα μπει και ο Greek Freak ο οποίος θα ενισχύσει την Ελλάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, λύνοντας σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή του, Βασίλη Σπανούλη.

Με… αύρα μεταλλίων και επιτυχιών έγινε η σημερινή προπόνηση της ΕΘνικής στο ΣΕΦ κι αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με τους καθημερινά παρόντες, Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, επισκέφτηκαν την ομάδα και είπαν λίγα λόγια στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης. «Εχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Ελληνες», επισήμαναν οι δύο μεγάλοι άσοι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής, πριν ευχηθούν φυσικά τη… διαδοχή τους στους θριάμβους.