Με Ζούγρη, Σαμοντούροβ και όχι μόνο η Εθνική Νέων

Βαγγέλης Ζούγρης

i

Βαγγέλης Ζούγρης / © Intime

Με Ζούγρη, Σαμοντούροβ και όχι μόνο η Εθνική Νέων

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:22 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 16.06.2024

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Νέων για το τουρνουά της Τουρκίας, με τους Βαγγέλη Ζούγρη και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να ξεχωρίζουν στις κλήσεις

Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει μπροστά της ένα δυνατό τουρνουά την Κωνταστινούπολη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ U20 (Γκντίνια, 13-21/7), με τον Κώστα Παπαδόπουλο να έχει σχεδόν όλα τα αστέρια στο ρόστερ του.

Ο Νεοκλής Αβδάλας, ο οποίος είναι στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, δεν είναι με την Εθνική Νέων στην Πόλη, όμως οι Ζούγρης, Σαμοντούροβ και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι της «φουρνιάς» είναι κανονικά στην αποστολή.

To τουρνουά «Τουργκούτ Ατακόλ» θα διεξαχθεί από 17 ως 21 Ιουνίου στο «Σινάν Ερντέμ». Η Ελλάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα την δεύτερη ημέρα και θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, ενώ θα κοντραριστεί επίσης με τις Γερμανία, Τσεχία και Τουρκία.

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας

18/6 16.30 Βέλγιο – Ελλάδα

19/6 19.00 Γερμανία – Ελλάδα

20/6 16.30 Τσεχία – Ελλάδα

21/6 19.00 Τουρκία – Ελλάδα

Οι αθλητές που βρίσκονται στη αποστολή είναι οι : Νίκος Πλώτας, Βαγγέλης Ζούγρης, Γιάννης Καρακώστας, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Αλέξανδρος Καμπερίδης, Χρήστος Μπουντούρης, Γιώργος Παναγιώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Καλλιακούδας, Μιχαήλ Άγγελος Αρφαράς, Νίκος Φίλιππας, Νίκος Βασιλείου, Χάρης Παρασκευόπουλος, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Ευδόξιος Καπετάκης, Χρήστος Νίκολης, Νίκος Χιτικούδης.

Το επιτελείο της ομάδας είναι οι:

Προπονητής: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Β. Προπονητή: Δημήτρης Γκόφας, Γρηγόρης Γιάσσαρης

Γυμναστής: Νίκος Παπαβασιλείου

Γιατρός: Θωμάς Χατζηπέτρου/Λάμπρος Λάσδας

Φυσικοθεραπευτής: Γιώργος Κοροπιώτης

Φροντιστής: Σταύρος Πάτσης

Team manager Γιώργος Κυριακόπουλος