Αιμόφυρτος στα αποδυτήρια ο Παπαγιάννης: Δέχτηκε χτύπημα από τον Μπαλτσερόφσκι και άνοιξε το κεφάλι του

Αιμόφυρτος στα αποδυτήρια ο Παπαγιάννης: Δέχτηκε χτύπημα από τον Μπαλτσερόφσκι και άνοιξε το κεφάλι του

Sportal newsroom 21:20 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 21.06.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Πολωνία, καθώς δέχτηκε χτύπημα από τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και μάτωσε.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Παπαγιάννη, στο πρώτο φιλικό της Εθνικής ομάδας ενόψει Προολυμπιακού Τουρνουά, απέναντι στην Πολωνία. Ο διεθνής σέντερ της Φενέρμπαχτσε, προσπάθησε να πάρει καλή θέση κοντά στο καλάθι, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Πολωνός σέντερ, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Παπαγιάννη, τον χτύπησε στο πρόσωπο και αυτό είχε αν αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι του, πιο συγκεκριμένα στο φρύδι. Από την εξέλιξη αυτή το πρόσωπο του διεθνής σέντερ γέμισε με αίματα, με το ιατρικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» να... πέφτει επάνω του.

Λίγο αργότερα πήγε στα αποδυτήρια για να κάνει ράμματα, έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε, μένοντας εκεί για αρκετά λεπτά, μέχρι το ιατρικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» να διορθώσει το πρόβλημα και να μην τρέχει αίμα στο σημείο που τραυματίστηκε.

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη απουσία του Παπαγιάννη από τα παιχνίδια του Προολυμπιακού τουρνουά, σε μια συνθήκη κατά την οποία η «γαλανόλευκη» μετράει ήδη 3 σημαντικές απουσίες (Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου και Νίκος Ρογκαβόπουλος).

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Γιώργου Παπαγιάννη: