Κατάμεστο το Παλατάκι για την Εθνική: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο

Κατάμεστο το Παλατάκι για την Εθνική: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο

Γιώργος Γαβριλάκης 12:40 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 12.07.2024

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, η Εθνική ομάδα των Ανδρών θα παίξει φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στην PAOK Sports Arena και τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιας μέρας.

Μία στάση στη Θεσσαλονίκη θα κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, εκεί όπου θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν στις 26 του Ιούλη.

Δέκα μέρες πριν (16/7, 18:30) η Εθνική ομάδα θα αναμετρηθεί σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας με το Πουέρτο Ρίκο και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Παλατάκι της Πυλαίας. Στην PAOK Sports Arena.

Οι Θεσσαλονικείς που έτσι κι αλλιώς έχουν ένα ιδιαίτερο πάθος με το μπάσκετμπολ, δεν θα χάσουν την ευκαιρία να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του, καθοδηγούμενη αγωνιστικά από τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη και είναι χαρακτηριστικό πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν ήδη βγάλει... φτερά.

Στην διαδικτυακή πλατφόρμα που συνεργάζεται η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία άνοιξε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7). Μέσα σε λιγότερο από μία μέρα λοιπόν, οι φίλαθλοι έσπευσαν να κατοχυρώσουν τη θέση τους στις κερκίδες που αναμένονται κατάμεστες τη μέρα και την ώρα του αγώνα.

Καπράλος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία απ’ το να έχουμε την ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Καπράλος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία απ’ το να έχουμε την ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Σπύρος Καπεάλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε για το θέμα των σημαιοφόρων της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος που θα γίνει στο Καλιμάρμαρο και πολλά ακόμη!

Αυτή θα είναι και η πρόβα τζενεράλε της «γαλανόλευκης» που στον όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων να βρεθεί αντιμέτωπη με μία απαιτητική κατάσταση και με αντιπάλους τον Καναδά, την Ισπανία και την Αυστραλία.

Θυμίζουμε πως η πρόκριση στην μεγάλη διοργάνωση ήρθε μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου η Ελλάδα νίκησε κατά σειρά την Δομινικανή Δημοκρατία, τη Σλοβενία και την Κροατία (στον τελικό) και κατέκτησε την πρώτη θέση. Μία θέση που την οδηγεί στην «πόλη του φωτός».