Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η 12αδα και εντυπωσιακή μπλε φανέλα κόντρα στις Μπαχάμες

Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η 12αδα και εντυπωσιακή μπλε φανέλα κόντρα στις Μπαχάμες

Γιάννης Πάλλας 18:52 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 27.06.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κανονικά στη 12αδα του φιλικού με τις Μπαχάμες, όπου οι διεθνείς θα αγωνιστούν με την μπλε φανέλα

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη 12αδα θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο φιλικό με τις Μπαχάμες (27/6, 20:00) στο ΣΕΦ για το Τουρνουά Ακρόπολις.

Ο «Greek Freak» είναι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη για το τελευταίο τεστ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν το Προολυμπιακό τουρνουά.

Εκτός 12αδας έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Η 12αδα της Εθνικής ομάδας είναι η εξής: Ουόκαπ, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Παπανικολάου, Γ. Αντετοκούνμπο, Κ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Μάλιστα, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν το Προολυμπιακό τουρνουά οι διεθνείς θα λανσάρουν και την μπλε εμφάνιση που είναι εντυπωσιακή.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη αναμέτρηση με τη συγκεκριμένη φανέλα για την Εθνική ομάδα που στα πρώτα δυο τεστ αγωνίστηκε με τη λευκή εμφάνιση.

Οι Μπαχάμες από την μεριλά τους θα έχουν και πάλι στη 12αδα τους τρεις παίκτες από το ΝΒΑ, τους ΝτιΆντρε Έιτον (Μπλέιζερς), Μπάντι Χιλντ (Σίξερς) και Έρικ Γκόρντον (Σανς).