Ώρα Εθνικής ομάδας, αναμονή για Σλούκα, πότε μπαίνει ο Αντετοκούνμπο
i

©InTime

Ώρα Εθνικής ομάδας, αναμονή για Σλούκα, πότε μπαίνει ο Αντετοκούνμπο

Γιάννης Πάλλας 23:46 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 15.06.2024

Η Εθνική ομάδα συγκεντρώνεται τη Δευτέρα (17/6), αλλά οι παίκτες Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν τα επόμενα 24ωρα, όλα ανοικτά για Σλούκα, ενώ μπαίνει στη «μάχη» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται να μπει στη «μάχη» για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και ο Βασίλης Σπανούλης περιμένει τη Δευτέρα (17/6) τους διεθνείς για να δοθεί το σύνθημα.

Βέβαια, στην «πρώτη» θα υπάρχουν απουσίες, καθώς εκτός από τον Ιωάννη Παπαπέτρου που ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια, καθώς θέλει να «ακούσει» το σώμα του, δεν θα είναι παρόντες οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6) στο ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη ο πέμπτος τελικός της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες των «αιωνίων» θα ενσωματωθούν προοδευτικά οι λιγότερο καταπονημένοι την Τρίτη (18/6) και οι υπόλοιποι την Τετάρτη (19/6), ώστε να μπουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας που θα είναι ταχύτατο, καθώς δεν υπάρχει χρόνος, δεδομένου ότι 2-7 Ιουλίου διεξάγεται το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η περίπτωση του Κώστα Σλούκα που έχει θλάση είναι δύσκολη και θα ξεκαθαρίσει άμεσα, ίσως και την Κυριακή (16/6), ώστε να γνωρίζει ο Βασίλης Σπανούλης εάν θα είναι διαθέσιμος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ξεκίνησε ήδη ένα ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες πιθανότατα θα είναι στην «πρώτη» της Εθνικής αλλά ίσως για κάποιες ημέρες ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ανάλογα με την κατάσταση του ποδιού του.

Η πορεία της υγείας του (ποδιού) του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα επανεκτιμάται καθημερινά και αναλόγως θα χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Η συσπείρωση είναι επιβεβλημένη για να μπορέσει η Εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της και όσο περισσότερες είναι οι ελλείψεις, τόσο δυσκολότερο θα γίνει το έργο για την επιτυχία της «επίσημης αγαπημένης».

Το αντιλαμβάνονται όλοι ειδικά το τελευταίο διάστημα, όπου η ατμόσφαιρα έχει βαρύνει αρκετά στο ελληνικό μπάσκετ μέσα στους τελικούς του πρωταθλήματος.