Εκτός Εθνικής ομάδας ο Τριαντάφυλλος - Οι λόγοι της αποχώρησης
i

©InTime

Εκτός Εθνικής ομάδας ο Τριαντάφυλλος - Οι λόγοι της αποχώρησης

Γιάννης Πάλλας 17:38 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 19.06.2024

Αποχώρησε από την Εθνική ομάδα για προσωπικούς λόγους ο Στέφανος Τριαντάφυλλος μερικές ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Παρότι ήταν στην Εθνική ομάδα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας την περασμένη Δευτέρα (17/6) ο Στέφανος Τριαντάφυλλος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη (ο μοναδικός που έμεινε από το τεχνικό επιτελείο του προκατόχου του Δημήτρη Ιτούδη) αποχώρησε την Τετάρτη (19/6) από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος ήταν ο μοναδικός που συνέχισε να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη όταν αυτός ανέλαβε τα ηνία της «επίσημης αγαπημένης» και συμμετείχε στο προπονητικό τιμ που ήταν στα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου απέναντι σε Τσεχία και Ολλανδία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνική ανδρών, αφού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους».

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Τριαντάφυλλου, καθώς είχε μια καλή συνεργασία με τον προπονητή και τους συνεργάτες του.

Οι προσωπικοί λόγοι βέβαια που επικαλέστηκε δεν αφήνουν περιθώρια για οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία. Ωστόσο, είναι κάτι που δεν συνηθίζεται να ξεςκινάει η προετοιμασία και την τρίτη ημέρα να αποχωρεί ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου.