Για το 3Χ3 η Εθνική Παίδων κόντρα την Ιταλία

Για το 3Χ3 η Εθνική Παίδων κόντρα την Ιταλία

Sportal newsroom 09:40 - 11.08.2024

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει την Ιταλία (18:30) έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσει τον όμιλο χωρίς απώλειες, λίγο πριν από τα νοκ άουτ.

Μετά τη νέα εμφατική επικράτηση κόντρα στην Κροατία, η Εθνική Παίδων θέλει να ολοκληρώσει την πρώτη φάση του EuroBasket U16 στο Ηράκλειο χωρίς απώλειες. Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη αντιμετωπίζει την Ιταλία, που προέρχεται από ήττα κόντρα στο Ισραήλ και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για να πανηγυρίσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι δύο νίκες, αλλά και η εμφάνιση των διεθνών έχουν φέρει ικανοποίηση εντός των τειχών, καθώς η δουλειά από την προετοιμασία έως και σήμερα βγαίνει και μάλιστα με το παραπάνω. Σκοπός είναι η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, κάτι που επιθυμεί ο κόουτς Καλαμπόκης και οι συνεργάτες του.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», μιλώντας για τη συνέχεια του τουρνουά είπε: «Αυτό που είπα στα παιδιά είναι να χαρούν σήμερα αυτή τη νίκη, τη δεύτερη νίκη μας, Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε χαρούμενα παιδιά, ευτυχισμένα παιδιά. Ακόμη κι όποιος δεν παίζει πολύ, πρέπει να νιώθει καλά μέσα στην ομάδα κι αυτό έρχεται και μέσα από νίκες, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να χαρούν τα παιδιά αυτό το αποτέλεσμα. Κι από αύριο θα δούμε τον αντίπαλο, αν χρειαστεί θα αλλάξουμε κάποιο πλάνο, θα πρέπει να είμαστε και πάλι έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Το πρόγραμμα της ημέρας:

13.30 Κροατία-Ισραήλ (ΚΓ Παν.Κρήτης)

18.30 Ελλάδα-Ιταλία (ΚΓ Ν.Αλικαρνασσού)

Η βαθμολογία (2αγ.)

Ελλάς 2-0

Ισραήλ 1-1

Ιταλία 1-1

Κροατία 0-2

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!