Στα αποδυτήρια ο Κώστας Αντετοκούνμπο με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο - Τον ακολούθησαν Γιάννης και Θανάσης
i

© Intime

Στα αποδυτήρια ο Κώστας Αντετοκούνμπο με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο - Τον ακολούθησαν Γιάννης και Θανάσης

Χρήστος Τσάλτας 21:26 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 04.07.2024

Απρόοπτο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με την Αίγυπτο, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήγε στα αποδυτήρια νιώθοντας ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με τους Γιάννη και Θανάση να τον ακολουθούν.

Το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Αίγυπτο δεν πέρασε... ανώδυνα. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε απρόοπτο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και αφού προσπάθησε να σκοράρει με ανάποδο λέι απ, ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού πάτησε άτσαλα στο παρκέ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ζητήσει αμέσως αλλαγή.

Αμέσως ο εκρηκτικός άσος πήγε στα αποδυτήρια, με τους Γιάννη και Θανάση να τον ακολουθούν μέχρι μέσα για να διαπιστώσουν την κατάστασή του, αλλά και το μέγεθος του προβλήματος. Για αρκετά λεπτά μάλιστα ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε στα αποδυτήρια, όπου πήγε μαζί του και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και όπως είναι φυσιολογικό πλέον υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του εκρηκτικού άσου, που αποτελεί τον back up σέντερ της «γαλανόλευκης» πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Τελικά, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα επιστρέψει στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Αίγυπτο, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο μετά το χτύπημα που δέχθηκε. Αναμένεται να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Εκτός αγώνα για την «γαλανόλευκη» είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Βασίλη Σπανούλη να του δίνει ανάσες ενόψει του ημιτελικού του Προολυμπιακού Τουρνουά, στο ΣΕΦ, το ερχόμενο Σάββατο.