H Εθνική Κορασίδων κόντρα στην ισχυρή Ιταλία για το knock out του Eurobasket U16 - Που θα δείτε τον αγώνα
i

© fiba

H Εθνική Κορασίδων κόντρα στην ισχυρή Ιταλία για το knock out του Eurobasket U16 - Που θα δείτε τον αγώνα

Sportal newsroom 08:42 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 20.08.2024

Η Ιταλία είναι η επόμενη αντίπαλος της Εθνικής Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας και το μεσημέρι της Τρίτης (20/8, 14:00) θα κριθεί η πρόκριση ή ο αποκλεισμός από την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μετά τις τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο, η Εθνική ομάδα των Κορασίδων που συμμετέχει στο Eurobasket U16, «πέφτει» πάνω στην δυναμική και ταλαντούχα Ιταλία. Η συνάντησή τους είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης (20/8, 14:00) και ο νικητής αυτής θα πάρει την πρόκριση στην φάση των «16» της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Η Ιταλία τερμάτισε πρώτη στον δικό της όμιλο και είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάει για την... έκπληξη. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα λάβει μέρος στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16 και εκεί θα προσπαθήσει να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία των εθνικών ομάδων.

Η αναμέτρηση, όπως και όλες του Eurobasket Κορασίδων θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στην πλατφόρμα του YouTube.