Ο Μπαρμπαγιάννης για τον στόχο στο μικρό τελικό: «Να πάρουμε μετάλλιο και να το αφιερώσουμε στους πυροπαθείς»

Ο Μπαρμπαγιάννης για τον στόχο στο μικρό τελικό: «Να πάρουμε μετάλλιο και να το αφιερώσουμε στους πυροπαθείς»

Sportal newsroom 12:36 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 17.08.2024

Στο Eurobasket U16 η Εθνική Παίδων διεκδικεί κόντρα στη Σερβία το χάλκινο μετάλλιο και ο Στράτος Μπαρμπαγιάννης του Μίλωνα παρέθεσε τον στόχο και τον τρόπο σκέψης του.

Τον Αύγουστο, ο Στράτος Μπαρμπαγιάννης και οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα Παίδων, τον πέρασαν στην Κρήτη. Την ώρα που η... μισή Ελλάδα καιγόταν και αμέτρητοι υπέφεραν (και σε κάποια σημεία της χώρας ακόμα υποφέρουν) από τις πυρκαγιές οι διεθνείς αγωνίζονταν στο Eurobasket U16 που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Τώρα, που ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στη Σερβία στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο νεαρός παίκτης του Μίλωνα θεωρεί πως «μπορούμε να καταφέρουμε και να πάρουμε ένα μετάλλιο σ’ αυτή τη διοργάνωση». Κι αν τελικά τα καταφέρουν τότε όπως δήλωσε «θα αφιερώσουμε αυτή την επιτυχία σε όλους όσους παλεύουν με τις φωτιές και περνάνε πολύ δύσκολα».

Η Γαλλία στο δρόμο της Εθνικής Κορασίδων για το δεύτερο ματς του Eurobasket U16
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

08:51 - 17.08.2024

Η Γαλλία στο δρόμο της Εθνικής Κορασίδων για το δεύτερο ματς του Eurobasket U16

Στην Ουγγαρία συνεχίζεται η δράση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων και το απόγευμα του Σαββάτου (17/8, 16:30) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Γαλλία για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου.

Επίσης είπε πως «προσπαθήσαμε, παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στον τελικό. Βέβαια έχουμε μία ευκαιρία ακόμα για ν' ανεβούμε στο βάθρο. Έχουμε τις δυνατότητες για να το καταφέρουμε, το έχουν δει όλοι αυτό, το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όπως μας είπε ο προπονητής μας, πρέπει να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνάμεων μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος. Κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτό που έρχεται, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το μετάλλιο».