Κόντρα στην Φινλανδία η Εθνική ομάδα για τους αγώνες κατάταξης του Eurobasket Εφήβων
i

© fiba

Κόντρα στην Φινλανδία η Εθνική ομάδα για τους αγώνες κατάταξης του Eurobasket Εφήβων

Sportal newsroom 10:03 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 01.08.2024

Μετά τον αποκλεισμό από το Βέλγιο της Εθνική ομάδα των Εφήβων αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του Eurobasket, Φινλανδία, για τους αγώνες κατάταξης των θέσεων 9-16.

Οι Νέοι πήραν το χάλκινο στο... δικό τους Eurobasket, οι Άνδρες την Παρασκευή (2/8) θα διεκδικήσουν τις ελπίδες πρόκρισής του στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων και μία μέρα νωρίτερα (σήμερα Πέμπτη 1η Αυγούστου) είναι η σειρά των Εφήβων, που δεν κατάφεραν να διακριθούν σε μεγάλο βαθμό στο Eurobasket U18 που διοργανώνεται στην Φινλανδία.

Αποκλείστηκαν με την ήττα τους από το Βέλγιο και τώρα έχουν μπει στο γκρουπ κατάταξης για τις θέσεις 9-16. Και τώρα, αντιμετωπίζουν τους οικοδεσπότες Φινλανδούς, ώστε στα τελειώματα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης να αποκτήσουν μία γλυκιά... επίγευση.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 18:00 ώρα Ελλάδας και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά, αρκεί να έχουν ίντερνετ και μία συσκευή αναπαραγωγής οπτικοακουστικού υλικού (smart tv, smart phone, tablet), καθώς μεταδίδεται live streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Τα στιγμιότυπα της ήττα και του αποκλεισμού από το Βέλγιο