Στο Eurocup της νέας σεζόν ο Άρης, «μέσα» Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βαλένθια

Στο Eurocup της νέας σεζόν ο Άρης, «μέσα» Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βαλένθια

Χρήστος Τσάλτας 20:36 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 17.06.2024

Ο Άρης για δεύτερη διαδοχική σεζόν θα λάβει μέρος στο Eurocup, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal, την ώρα που η διοργάνωση θα έχει και δύο σημαντικές προσθήκες, την Βαλένθια και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Έπειτα από μια έντονη και απαιτητική σεζόν το Eurocup ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, με σκοπό να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη και πιο ανταγωνιστική εικόνα σε όλα τα επίπεδα.

Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague αναμένεται να έχει πολύ δυνατά ονόματα υπό τη σκέπη της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στη λίγκα τη νέα σεζόν.

Ανακοινώθηκαν οι 18 ομάδες της νέας Euroleague: «Μέσα» η Παρί, εκτός η Βαλένθια
EUROLEAGUE

20:20 - 17.06.2024

Ανακοινώθηκαν οι 18 ομάδες της νέας Euroleague: «Μέσα» η Παρί, εκτός η Βαλένθια

Τις 18 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Eurolegue της σεζόν 2024-25 έκανε γνωστές η διοργανώτρια αρχή, με την Παρί να είναι η καινούργια προσθήκη, την ώρα που η Βαλένθια έμεινε εκτός και θα αγωνιστεί στο Eurocup.

Ανάμεσα σε αυτές θα βρίσκεται και ο Άρης για ακόμα μια σεζόν, δεύτερη διαδοχική. Οι «κίτρινοι» θα είναι ανάμεσα στις ομάδες της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Sportal από τις 23/02, όταν και η διοργάνωση της Βαρκελώνης είχε κάνει «άνοιγμα» στους Θεσσαλονικείς για να τους κρατήσει στις τάξεις της.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές είναι οι προσθήκες ομάδων όπως η Βαλένθια και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, που δίνουν επιπλέον αίγλη και πρεστίζ στη διοργάνωση, την ώρα που εκτός βρίσκονται οι Λόντον Λάιονς, που αγωνίστηκαν κανονικά τη σεζόν που έκλεισε.

Οι ομάδες που θα βρίσκονται στο Eurocup για τη σεζόν 2024-25 θα είναι οι: Λιετκαμπέλις, Άρης, Μπαχτσεσεχίρ, Μπεσίκτας, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Τρέντο, Γκραν Κανάρια, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπουρζ, Μπανταλόνα, Ουλμ, Τρεφλ, Τουρκ Τέλεκομ, Κλουζ, Βενέτσια, Βαλένθια, Αμβούργο και Γουλβς.