Ασταμάτητες Μπουργκ και Τέλεκομ, πέρασε από την Πόλη η Χάποελ (Αποτελέσματα και βαθμολογία)

Ασταμάτητες Μπουργκ και Τέλεκομ, πέρασε από την Πόλη η Χάποελ (Αποτελέσματα και βαθμολογία)

Νίκος Καλαμπάκας 23:29 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 08.10.2024

Τα αποτελέσματα του Eurocup στους αγώνες της Τρίτης 8/10.

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε η Ουλμ, αφού στο Βίλνιους δεν βρήκε καμία αντίσταση από τη Γουλβς κι επικράτησε με 94-76. Ο Τζέσουπ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, αφού σημείωσε 27 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με ασφάλεια.

Το απόλυτο των νικών συνεχίζει να έχει και η Τουρκ Τέλεκομ. Η ομάδα της Τουρκίας επικράτησε εντός έδρας της Τσεντεβίτα και συνέχισε αήττητη στον 2ο όμιλο του Eurocup.

Μακουντού και Κάιλ Αλεξάντερ σημείωσαν από 16 πόντους για την Τουρκ.

Σπουδαίο ματς έγινε στην Τουρκία, εκεί όπου η Χάποελ Τελ Αβίβ επικράτησε της Μπεσίκτας με 101 - 87. Ο Μότλεϊ επέστρεψε στην Πόλη, εκεί όπου μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Φενέρ και έκανε σπουδαίο ματς, σημειώνοντας στην Μπεσίκτας 24 πόντους. Από 16 είχαν οι Φόστερ και Μπέβερλι, ενώ έναν λιγότερο ο Τίμορ.

Τέλος, η Μπουργκ ταξίδεψε στην Ιταλία, εκεί όπου έκαμψε την αντίσταση της Βενέτσια με ευκολία. Το τελικό 66-88 δείχνει την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων που βασίστηκαν στους Κοκίλα, Πάνσα και Καστανέδα.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, ο Άρης έφτασε στην πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Καστρίτη ήταν ανώτερη από τη Λιετκαμπέλις και πήρε σπουδαίο διπλό στη Λιθουανία, επικρατώντας με 92-74. Κορυφαίος του παρκέ ο Τολιόπουλος που σημείωσε 26 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας!