Το countdown της Euroleague με Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Χουάν Κάρλος Ναβάρο

i

© InTime

Το countdown της Euroleague με Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:03 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 22.09.2024

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στη Euroleague με... Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Όλοι οι φίλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ «μετράνε» αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague. Μία σεζόν η οποία αναμένεται να είναι... καυτή, μιας και οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και το επίπεδο έχει ανέβει.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Aktor θεωρούνται τα κορυφαία φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο δεν είναι οι μόνες δυνατές ομάδες στη διοργάνωση και σίγουρα το ταξίδι μέχρι τα play offs σε πρώτη φάση και μετά στο Final Four, δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Financial Times: «Η Σαουδική Αραβία αναζητά μερίδιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μέσω της Euroleague»
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:36 - 20.09.2024

Financial Times: «Η Σαουδική Αραβία αναζητά μερίδιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μέσω της Euroleague»

Δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει ότι εταιρεία αθλητικών επενδύσεων που ανήκει στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, θέλει να αγοράσει μερίδιο στην Euroleague.

Όπως κάθε χρόνο και έτσι και φέτος, η επίσημη σελίδα της Euroleague στα social media, κάνει ένα countdown για την έναρξη της σεζόν. Από τη στιγμή που απομένουν 11 μέρες για την πρώτη αγωνιστική ημέρα, ο παίκτης που «ποζάρει» στη φωτογραφία, είναι ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο σπουδαίος πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, έχει κατακτήσει δύο φορές με τους «μπλαουγκράνα» τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, μία το 2003 και μία το 2010.