Ανακοινώθηκαν οι 18 ομάδες της νέας Euroleague: «Μέσα» η Παρί, εκτός η Βαλένθια

Τρόπαιο Euroleague

i

©Intime

Ανακοινώθηκαν οι 18 ομάδες της νέας Euroleague: «Μέσα» η Παρί, εκτός η Βαλένθια

Sportal newsroom 20:20 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 17.06.2024

Τις 18 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Eurolegue της σεζόν 2024-25 έκανε γνωστές η διοργανώτρια αρχή, με την Παρί να είναι η καινούργια προσθήκη, την ώρα που η Βαλένθια έμεινε εκτός και θα αγωνιστεί στο Eurocup.

Η Euroleague της σεζόν 2023-24 ανήκει στο παρελθόν, η Euroleague της σεζόν 2024-25 πλησιάζει. Έπειτα από μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, δράση, ανατροπές και μεγάλες στιγμές, η κορυφαία λίγκα της Ευρώπης αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό η λίγκα ανακοίνωσε τις 18 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση της νέας σεζόν. Σε αυτή θα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, καθώς και η κάτοχος του Eurocup τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Παρί. Οι Γάλλοι θα λάβουν για πρώτη φορά μέρος στην διοργάνωση της Βαρκελώνης και θα πάρουν... βάπτισμα πυρός στο κορυφαίο επίπεδο.

Στο Eurocup της νέας σεζόν ο Άρης, «μέσα» Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βαλένθια
EUROCUP

20:36 - 17.06.2024

Στο Eurocup της νέας σεζόν ο Άρης, «μέσα» Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βαλένθια

Ο Άρης για δεύτερη διαδοχική σεζόν θα λάβει μέρος στο Eurocup, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal, την ώρα που η διοργάνωση θα έχει και δύο σημαντικές προσθήκες, την Βαλένθια και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Από εκεί και πέρα, η Euroleague έδωσε τέσσερις wild card σε Άλμπ Βρολίνου, Παρτίζαν, Ερυθρό Αστέρα και Βίρτους Μπολόνια, με την Βαλένθια να μένει εκτός διοργάνωσης και να δηλώνει συμμετοχή στο Eurocup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι 18 ομάδες της Euroleague για τη σεζόν 2024-25 είναι: Άλμπα Βερολίνου, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Ερυθρός Αστέρας, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρί, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Βίρτους Μπολόνια, Ζαλγκίρις.