Μία πεντάδα αγώνες για τη δεύτερη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής στην Euroleague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη
i

Σέρχιο Γιουλ, Νεμάνια Νέντοβιτς / © IMAGO

Μία πεντάδα αγώνες για τη δεύτερη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής στην Euroleague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη

Η πέμπτη αγωνιστική της Euroleague ξεκίνησε με την εντυπωσιακή νίκη της Βίρτους επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι και συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (24/10) με πέντε αγώνες, πριν εμφανιστεί μία μέρα αργότερα στο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Μετά την πρώτη... διαβολική εβδομάδα της Euroleague, με την διπλή αγωνιστική, πλέον το πρόγραμμα έχει επιστρέψει με μονές υποχρεώσεις για τις ομάδες, αλλά ο πέμπτος γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εκτείνεται σε τρεις μέρες.

Ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (23/10), με τον αγώνα της Παρτίζαν κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και ολοκληρώνεται την Παρασκευή (25/10), μέρα δράσης και για τον Παναθηναϊκό, που παίζει με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και για τον Ολυμπιακό που φιλοξενείται στο Μόναχο από την Μπαγερν.

Επίσημο: Τέλος ο Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό για... φέτος, επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

15:31 - 23.10.2024

Επίσημο: Τέλος ο Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό για... φέτος, επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε αρχικά από τους Σέρβους και ακολούθως ήρθε και οι ενημέρωση από τους Πειραιώτες.

Στο μεσοδιάστημα, δηλαδή σήμερα Πέμπτη (24/10) το... μενού περιλαμβάνει ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά. Η διαδικασία ξεκινάει με τα δύο ματς των 20:00, την Ζαλγκίρις που υποδέχεται στο Κάουνας την Μακάμπι Τελ Αβίβ (NovaSports start) και την Μονακό του Γιώργου Παπαγιάννη, που αντιμετωπίζει στο Πριγκιπάτο την Παρί (NovaSports 6).

Στις 21:30 τη... σκυτάλη παίρνει η Μπασκόνια του Νίκου Ρογκαβόπουλου που συναντά στην Βιτόρια την Άλμπα Βερολίνου (NovaSports 5), ενώ την ίδια ώρα η Μιλάνο αντιμετωπίζει στην έδρα της την Αναντολού Εφές (NovaSports 4).

Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, είναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ που ναι μεν αρχίζει να μαζεύει νίκες και τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά προσπαθεί ακόμα να βρει τον εαυτό και τα πατήματά της, κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου (NovaSports Prime).

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι «ερυθρόλευκο» του Βελιγραδίου, ξεκίνησαν με τρεις νίκες στην Euroleague, προέρχονται βέβαια από την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα. Όπως και να έχει όμως, παραμένουν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης και σύντομα θα έχουν στη διάθεσή της και τον Φιλίπ Πετρούσεφ, τον οποίο απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.