Αποφασίζει για Play-In η EuroLeague στη Γενική Συνέλευση!
i

©InTime

Αποφασίζει για Play-In η EuroLeague στη Γενική Συνέλευση!

Γιάννης Πάλλας 19:54 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 14.08.2024

Να αλλάξει το format της διοργάνωσης βάζοντας και τη φάση των Play-In εξετάζει η EuroLeague κάτι που θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση στις αρχές Ιουλίου

Υιοθετώντας ένα format που προσομοιάζει στο ΝΒΑ η EuroLeague από την επόμενη κιόλας σεζόν υπάρχει σκέψη να προχωρήσει στην διεξαγωγή μιας φάσης Play-In! 

Την πληροφορία αποκάλυψε πρώτος ο Γερμανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Χέιζελ, ο οποίος έκανε λόγο για μια αλλαγή στη διοργάνωση που θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις έξι πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου, θα εξασφαλίσουν αυτόματα την παρουσία τους στα playoffs.

Ωστόσο, από την 7η έως και τη 10η θέση, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και από ‘κει θα προκύψουν οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την πρώτη οκτάδα!

Τα ζευγάρια των playoffs δεν θα αλλάξουν και θα είναι με την κλασική μορφή που τα έχει συνηθίσει ο κόσμος ως τώρα.

Πάντως, ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν στην Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

Φάκελος Μίροτιτς: Το «άδειασμα» της Μπαρτσελόνα, η... εκδίκηση των 22 εκατ. ευρώ, η προτεραιότητα και η Ελλάδα!
REST OF THE WORLD

18:35 - 27.06.2023

Φάκελος Μίροτιτς: Το «άδειασμα» της Μπαρτσελόνα, η... εκδίκηση των 22 εκατ. ευρώ, η προτεραιότητα και η Ελλάδα!

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα στη λύση του συμβολαίου, εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και είναι θετικός με τους «αιώνιους»

Εκεί, θα πέσει στο τραπέζι και οι ομάδες θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα εφαρμοστεί το format άμεσα ή θα μετατεθεί για την επόμενη σεζόν.