«H Euroleague πιθανότατα θα έχει 20 ομάδες από του χρόνου»

«H Euroleague πιθανότατα θα έχει 20 ομάδες από του χρόνου»

Sportal newsroom 12:48 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 21.10.2024

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Μαρίν Σέντλατσεκ, ο οποίος σε εκδήλωση στην Έκθεση Βιβλίου στο Βελιγράδι αποκάλυψε πως οι ομάδες της Euroleague για τη νέα σεζόν θα αυξηθούν.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ βρίσκεται προ των πυλών εξελίξεων. Η Euroleague βρίσκεται στο επίκεντρο, η οποία αποτελείται από 18 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, διεκδικώντας το τρόπαιο με πολύ ενισχυμένα ρόστερ.

Δεν αποκλείεται όμως τα δεδομένα να αλλάξουν από τη νέα σεζόν. Αυτό γιατί οι ομάδες αναμένεται να αυξηθούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αποκάλυψη αυτή να έρχεται από τα χείλη του άλλοτε σκάουτ των Μέμφις Γκρίζλις, Μάρίν Σένταλτσεκ.

Η EuroLeague διαπίστωσε επτά λάθη από την Τσαρούχα και τους άλλους δύο διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα: Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής
EUROLEAGUE

14:38 - 20.10.2024

Η EuroLeague διαπίστωσε επτά λάθη από την Τσαρούχα και τους άλλους δύο διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα: Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση για το αμφιλεγόμενο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα της περασμένης αγωνιστικής, επιβεβαιώνοντας πολλές και σημαντικές λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Μιλώντας στην Έκθεση Βιβλίου στο Βελιγράδι ο Σένταλτσεκ ανέφερε πως κατά πάσα πιθανότητα η Euroleague θα έχει 20 ομάδες τη νέα σεζόν, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην σχέση της διοργάνωσης με την FIBA.

Στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Την επόμενη σεζόν η Euroleague θα έχει πιθανότατα 20 συλλόγους. Δεν θέλουν να αλλάξουν το αγωνιστικό σύστημα, για παράδειγμα να έχουν δύο ομίλους των δέκα ομάδων ο καθένας. Δηλαδή 38 γύροι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Με 38 γύρους σε ένα συμπυκνωμένο ημερολόγιο αγώνων, όπου έχετε επίσης μια πολύ δυνατή ένωση παικτών που ζητάει πολλά, σίγουρα θα έρθετε σε σύγκρουση με τα παράθυρα της FIBA. Διορθώθηκαν και σκιαγραφήθηκαν ήδη από το 2017. Τώρα έχετε τον άνθρωπο μας που ήταν από τη μία πλευρά, στη FIBA, και τώρα είναι στην Ευρωλίγκα. Επομένως, δεν υπάρχει κενό»