Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Euroleague με μάχη στο Βελιγράδι

Άιζακ Μπόνγκα

i

© IMAGO

Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Euroleague με μάχη στο Βελιγράδι

Στροφή 5η στην φετινή Euroleague με την Παρτίζαν να υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια στην Belgrade Arena

Η Euroleague είναι και πάλι εδώ. Όπως και στην αγωνιστική με το παιχνίδι Μονακό-Μακάμπι, έτσι και αυτή την , η Euroleague ξεφεύγει από το παραδοσιακό «Πέμπτη-Παρασκευή» για τα παιχνίδια της και εκκινεί την αγωνιστική εβδομάδα από την Τετάρτη. Αυτή την φορά Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια θα ανοίξουν την αυλαία στο Βελιγράδι.

Μετά το μέτριο ξεκίνημά της, η Παρτίζαν βρίσκεται σε φρενήρη ρυθμό με 4 συνεχόμενες νίκες (2 σε Euroleague, 2 σε Αδριατική Λίγκα), θέλοντας να τις κάνει 5 απέναντι στην Μπολόνια, που ακόμη δεν έχει νίκη στην φετινή Euroleague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προέρχεται από το διπλό επι της Μακάμπι (79-91) και θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της κόντρα σε μια Βίρτους που βρίσκεται σε κακό φεγγάρι.

Η Ιταλική ομάδα, βλέπει να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο με πέρσι, αφού τότε είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν, όντας μάλιστα 2η στην Euroleague σε ορισμένα σημεία της σεζόν. Φέτος, η Βίρτους μετρά 0-4 και βρίσκεται μόνη τελευταία στην βαθμολογία. Φυσικά, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα ψάξει το δύσκολο διπλό σε μια καυτή έδρα, για να σπάσει το ρόδι για φέτος. Για την Βίρτους, εκτός από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Αλεσάντρο Παγιόλα και ο Ντεβόνε Κάκοκ, που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί την φετινή σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 5.