Διάστρεμμα ο Πάρις Λι - Δεν προλαβαίνει την Μπαρτσελόνα

Πάρις Λι - Φωτ. IMAGO

i

© Intime

Διάστρεμμα ο Πάρις Λι - Δεν προλαβαίνει την Μπαρτσελόνα

Ευτυχία Οικονομίδου 16:36 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 21.10.2024

Ο Παρίς Λι υπέστη διάστρεμμα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων. Έτσι αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Στην ήττα της Βιλερμπάν από τη Σολέ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος (20/10), ο Πάρις Λι αποχώρησε τραυματίας προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στον κόουτς Πουπέ.

Η Βιλερμπάν υπενθυμίζεται ότι θα αναμετρηθεί στο Palau Blaugrana κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (25/10, 21:30) και πλέον η κατάσταση του Πάρις Λι βρίσκεται στο προσκήνιο για τον γαλλικό σύλλογο, αφού ο γκαρντ φαίνεται πως δεν θα προλάβει την αναμέτρηση.

Με συγκάτοικο στην κορυφή η Βιλερμπάν, νίκες για Μονακό και Παρί
REST OF THE WORLD

21:58 - 20.10.2024

Με συγκάτοικο στην κορυφή η Βιλερμπάν, νίκες για Μονακό και Παρί

Η Μονακό επιβλήθηκε της Σολέ με σκορ 89-72 έχοντας τον Τζόρνταν Λόιντ πρώτο της σκόρερ, την ώρα που η Βιλερμπάν «έπεφτε» μέσα στην πόλη της Σαλόν έπειτα από τρεις παρατάσεις! Νίκη για την Παρί κόντρα στην Ναντέρ με 102-86.

Ο Λι υπέστη διάστρεμμα με το επιτελείο της ομάδας πλέον να περιμένει τις τελικές εξετάσεις για να δει το ακριβές διάστημα απουσίας του παίκτη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ενώ ο τραυματισμός του έρχεται να προστεθεί στο... απουσιολόγιο της Βιλερμπάν μετά τους Νάντο ντε Κολό, Μέλβιν Αζανσά, Εμπαγέ Εντιαγέ και Ταρίκ Μπλακ, ενώ αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι των Γάλλων την Παρασκευή (25/10) απέναντι στη Μπαρτσελόνα, κρίνεται αυτή τη στιγμή και ο Τζόφρι Λοβέρν.

Δείτε εδώ τη στιγμή του τραυματισμού:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Φέτος ο Λι μετράει 12.3 πόντους, 3.7 ασίστ, 1.7 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε τρεις συμμετοχές στη EuroLeague με τη Βιλερμπάν με την παρουσία του να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τους Γάλλους.