Euroleague: Έκλεισαν oι μεταγραφές για παίκτες που έχουν αγωνιστεί ήδη στη διοργάνωση
i

© Intime

Euroleague: Έκλεισαν oι μεταγραφές για παίκτες που έχουν αγωνιστεί ήδη στη διοργάνωση

Sportal newsroom 20:41 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 20.08.2024

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές των παικτών της Euroleague που έχουν ήδη αγωνιστεί με άλλη ομάδα της λίγκας.

Εξέπνευσε η προθεσμία για τις μεταγραφές των αθλητών που έχουν αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και θέλουν να πάνε σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης. Αυτό ήταν και το πρώτο μεταγραφικό «παράθυρο» της σεζόν, με τους συλλόγους να στρέφουν πλέον την προσοχή τους αλλού. 

Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το «παράθυρο» ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί ενισχύθηκαν σημαντικά αφού φέτος θα διοργανώσουν το Final four στο Κάουνας και έτσι τα έδωσαν όλα προκειμένου να «δυναμώσουν» ακόμα περισσότερο, αποκτώντας τον Ιταλό φόργουορντ Ακίλε Πολονάρα και τον Αμερικάνο γκαρντ Αϊζάια Τέιλορ. 

Η λήξη της μεταγραφικής περιόδου ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου και την άδεια του Γκριγκόνις να μην επιστρέψει στην Αθήνα με την αποστολή, αλλά να πάει στη Λιθουανία, είχε «γεννήσει» σενάρια για το μέλλον του φόργουορντ των «πρασίνων». 

Αυτό ουσιαστικά βάζει τέλος σε κάθε σκέψη αποχώρησης του παίκτη από τους «πράσινους», αφού ο Γκριγκόνις δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να «υποβιβάσει» τον εαυτό του και να αγωνιστεί σε ομάδα του Eurocup ή του FIBA Champions League.