Δυνατά στο παιχνίδι για Σάριτς η Εφές

Ντάριο Σάριτς

i

© Imago

Δυνατά στο παιχνίδι για Σάριτς η Εφές

Ευτυχία Οικονομίδου 20:56 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 06.07.2024

Η Αναντολού Εφές ρίχνει τα «δίχτυα» της στην περίπτωση του Ντάριο Σάριτς, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και εξετάζεται και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντάριο Σάρτιτς βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ εκπροσωπώντας την Κροατία και διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό, όπου θα συναντήσει την Εθνική Ελλάδας.

Ασύλληπτοι Ντόντσιτς και Σάριτς με triple double στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:00 - 02.07.2024

Ασύλληπτοι Ντόντσιτς και Σάριτς με triple double στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν μια ομάδα μόνος του στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά απέναντι στην Κροατία, καθώς κατέγραψε triple double για την Σλοβενία. «Τριπλός» και ο Ντάριο Σάριτς στο φαληρικό στάδιο.

Η περίπτωση του 30χρονου φόργουορντ/ σέντερ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της EuroLeague μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις του σε εθνικό επίπεδο απέναντι στην Σλοβενία και τη Νέα Ζηλανδία όπου σημείωσε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ (triple double) και 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός είχε συμπεριλάβει τον Κροάτη στις επιλογές που εξέταζε από την στιγμή κιόλας που έμεινε ελεύθερος από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο ύψους 2.08μ. φόργουορντ ξεκινάει από το «4», αλλά παίζει και στο «5», έχει το σουτ και πέρυσι σε 64 παιχνίδια με την ομάδα του Στεφ Κάρι είχε 8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ με 37,6% στο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τον ψηλό που θέλει ο Αταμάν - Ψηλά στη λίστα και ο Σάριτς
EUROLEAGUE

13:34 - 05.07.2024

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τον ψηλό που θέλει ο Αταμάν - Ψηλά στη λίστα και ο Σάριτς

Να ολοκληρώσει το ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης ισχυροποιώντας τη front line του επιχειρεί ο Παναθηναϊκός AKTOR, με την απόκτηση ενός ψηλού να είναι θέμα ημερών - Μετά τον Τάις, ψηλά στη λίστα και ο Σάριτς

Ωστόσο, στο παιχνίδι απόκτησής του μπαίνει και η Αναντολού Εφές στην οποία ο Σάριτς είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια από το 2014 έως το 2016, ενώ μάλιστα τον Νοέμβριο του 2014 ήταν ο MVP του μήνα και μάλιστα ο μικρότερος, που είχε κερδίσει την συγκεκριμένη διάκριση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σε 55 παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Κροάτης φόργουορντ στην EuroLeague (4 μόνο με την Ζάλγκιρις και τα υπόλοιπα με την Εφές) συγκέντρωσε μέσο όρο 10.1 πόντων, 6.0 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.