Εκτός δράσης για 10 μέρες ο Κάρλικ Τζόουνς
i

Κάρλικ Τζόουνς / © Euroleague

Εκτός δράσης για 10 μέρες ο Κάρλικ Τζόουνς

Απόστολος Μαυράκης 17:18 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 24.10.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κάρλικ Τζόουνς για 10 μέρες, μετά και το διάστρεμμα που υπέστη στον αστράγαλό του στο ματς της Τετάρτης (23/10) κόντρα στη Βίρτους.

Το βράδυ της Τετάρτης 23/10 δεν πήγε και τόσο καλά για τη Παρτιζάν, αφού οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκαν από τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία μάλιστα πέτυχε τη πρώτη της νίκη μετά από 4 άκαρπα παιχνίδια.

Γιασικεβίτσιους: «Οι δύο ήττες θα δώσουν στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερο κίνητρο - Να μάθουμε από τον περσινό ημιτελικό»
EUROLEAGUE

16:56 - 24.10.2024

Γιασικεβίτσιους: «Οι δύο ήττες θα δώσουν στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερο κίνητρο - Να μάθουμε από τον περσινό ημιτελικό»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως αναμένεται ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που θα έχει έξτρα κίνητρο λόγω των δυο απανωτών ηττών που υπέστη κατά τη πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Ο Ντιλικινά είχε την ευκαιρία του στο τέλος του αγώνα να λυτρώσει την ομάδα του, παρόλα αυτά το σουτ που έκανε μετά το κλέψιμό του ήταν απογοητευτικά άστοχο και κάπως έτσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποχώρησε στην τρίτη της ήττα για φέτος στη Euroleague.

Οι Σέρβοι βέβαια είχαν και παράπλευρες απώλειες, με τον Κάρλικ Τζόουνς να γυρίζει τον αστράγαλό του έχοντας αγωνιστεί για σχεδόν 15 λεπτά. Ο Αμερικανός γκαρντ και νατουραλιζέ του Νοτίου Σουδάν μέχρι και τη στιγμή του τραυματισμού του κατάφερε να σημειώσει 6 πόντους και 2 ασίστ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο ίδιος μάλιστα αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, παρόλα αυτά ο τραυματισμός του θα τον περιορίσει για μόλις 10 ημέρες. Τα ματς που θα χάσει δε, θα είναι σημαντικά, με τον Ομπράντοβιτς να τον στερείται από τους αγώνες της διαβολοβδομάδας με τη Μονακό στις 30/10 και τη Φενέρ την 1/11, επιστρέφοντας μια βδομάδα αργότερα (7/11) για τον αγώνα κόντρα στη Παρί.