Πρόβλημα στην Φενέρμπαχτσε με τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις

Πρόβλημα στην Φενέρμπαχτσε με τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις

Γιώργος Γαβριλάκης 11:18 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 14.08.2024

Έμεινε εκτός για το ματς με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, μόνο που η Φενέρπαχτσε ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως ο Αμερικανός φόργουορντ, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης λόγω του μυϊκού του προβλήματος για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Είναι το πιο σημαντικό... γρανάζι στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε. Γι' αυτό άλλωστε, ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις αγωνίζεται κατά μέσο όρο 32'44'' στους αγώνες της EuroLeague

Μόνο που για το επόμενο διάστημα, που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα πιο θα είναι αυτό, ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πρέπει να βρει τρόπος για να καλύψει το κενό του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη (13,4 πόντους) και ο δεύτερος καλύτερος ριμπάουντερ του συνόλου (4,8). 

Ο μυϊκός τραυματισμός του, προέκυψε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μπάγερν Μονάχου που ολοκληρώθηκε με τη νίκη της ομάδας του και ακολούθησε η ενημέρωση πως ναι μεν δεν θα χρειαστεί να κάνει κάποια επέμβαση για να διορθωθεί, αλλά θα χρειαστεί να απέχει από τις προπονήσεις και να ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπειών για να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. 

Ολοκληρώνεται η δεύτερη διαβολοβδομάδα του 2024 - Το αποτελέσματα, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η κατάταξη
EUROLEAGUE

10:18 - 12.01.2024

Ολοκληρώνεται η δεύτερη διαβολοβδομάδα του 2024 - Το αποτελέσματα, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η κατάταξη

Με τη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά και πέντε ακόμα αγώνες ολοκληρώνεται μία... καυτή περίοδος της EuroLeague με τέσσερις αγώνες για κάθε ομάδα στις πρώτες 15 μέρες του 2024. Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια, η Παρτίζαν δοκιμάζεται απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν-Άλμπα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα.

Ο 29χρονος πάντως, θεωρείται δύσκολο να προλάβει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς της Φενέρμπαχτσε (19/1 στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις) και κανένας -προς το παρόν- δεν μπορεί να προβλέψει αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής (25 Ιανουαρίου) με αντίπαλο την Βίρτους Μπολόνια

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!