Εργκίν Αταμάν: «Αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μπορούμε να νικήσουμε και στο Μονακό»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Εργκίν Αταμάν: «Αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μπορούμε να νικήσουμε και στο Μονακό»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:11 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 14.08.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, την εβδομάδα που η ομάδα του αντιμετωπίζει στην Euroleague μακριά από το ΟΑΚΑ, την Μονακό και την Μιλάνο θύμισε πως από τη στιγμή που κατάφεραν να νικήσουν στο... σπίτι του Ολυμπιακού, «μπορούμε να τα καταφέρουμε σε οποιαδήποτε έδρα».

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ξεκινήσει το ταξίδι του Παναθηναϊκού προς το Πριγκιπάτο του Μονακό, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 20:00, Novasports Prime) και ανήκει στο μενού της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague. Kαι από τον Τούρκο κόουτς τέθηκε ένα μέτρο σύγκρισης και αυτό αφορά στον Ολυμπιακό

«Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε εκτός έδρας», είπε ο Αταμάν συνυπολογίζοντας την επικράτηση των «πρασίνων» κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ για το εγχώριο πρωτάθλημα. 

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Είναι δύσκολο να περιοριστεί ο Μάικ Τζέιμς - Πάμε να παίξουμε δυνατά»
EUROLEAGUE

10:56 - 19.12.2023

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Είναι δύσκολο να περιοριστεί ο Μάικ Τζέιμς - Πάμε να παίξουμε δυνατά»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Μονακό εκεί όπου θα συναντήσει (20/12, 20:00, Novasports Prime) τον πρώην παίκτη του και σταρ της EuroLeague, Μάικ Τζέιμς. Ο Χουάντσο Ερναντγκόμεθ δήλωσε έτοιμος για δράση και μετέφερε την οπτική του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής.

«Εμείς προσπαθούμε να νικήσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας», σημείωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως «μέχρι τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες, μία στη Γερμανία με αντίπαλο την Άλμπα και μία στη Γαλλία κόντρα στην Βιλερμπάν. Με όλο τον σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, δεν βρίσκονται στις υψηλές θέσεις», αλλά τώρα το επίπεδο συναγωνισμού και ανταγωνισμού ανεβαίνει καθώς αυτή την εβδομάδα «έχουμε δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς, αρχικά με τη Μονακό και ακολούθως με την Μιλάνο. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να πάρουμε νίκες σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά κόντρα στη Μονακό».

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!