Το Sportal σε στέλνει στο Final Four του 2025 - Μπες στο EuroLeague Fantasy Challenge και κέρδισε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!
i

EuroLeague Fantasy Challenge

Το Sportal σε στέλνει στο Final Four του 2025 - Μπες στο EuroLeague Fantasy Challenge και κέρδισε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!

17:56 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 12.09.2024

Η επίσημη λίγκα του Sportal στο EuroLeague Fantasy Challenge είναι εδώ και σε στέλνει στο Final Four του 2025!

Είσαι λάτρης του EuroLeague Fantasy Challenge; Τότε σε περιμένουμε στην επίσημη λίγκα του Sportal στο παιχνίδι για δυνατές μπασκετικές μονομαχίες και φυσικά το καλύτερο δώρο για κάθε φίλο της πορτοκαλί «θεάς»: Ένα διπλό εισιτήριο για το Final Four του 2025!

Μπες στο Sportal EuroLeague Fantasy, διάλεξε την ομάδα που πιστεύεις ότι θα σε εκτοξεύσει στα rankings και διεκδίκησε το «μαγικό» διπλό εισιτήριο για το κορυφαίο μπασκετικό event του 2025!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Όλοι οι συμμετέχοντες στη λίγκα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ετήσιο EuroLeague TV πάσο! Το EuroLeague TV είναι ο επίσημος «προορισμός» για όλες τις αναμετρήσεις σε EuroLeague, EuroCup, πρωτότυπο περιεχόμενο της EuroLeague Basketball, κλασικές παλαιότερες αναμετρήσεις, vidcasts και video content!

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα εντυπωσιακά δώρα: επιπλέον πάσα για το EuroLeague TV,  επίσημες μπάλες της διοργάνωσης, εισιτήρια για αγώνες και αναμνηστικά κειμήλια είναι ανάμεσα στα δώρα που περιμένουν τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος του Sportal. Όλα θα ανακοινώνονται σταδιακά, κρατώντας έτσι ζωντανό το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αν θέλεις να μπεις κι εσύ στη δράση, η διαδικασία είναι απλή, αλλά με έναν βασικό κανόνα: επιτρέπουμε έως τρεις ομάδα ανά παίκτη. Αυτό σημαίνει πως, εάν κάποιος δημιουργήσει περισσότερες ομάδες, θα μετρήσουν μόνοι οι 3 (οι καλύτερες στην κατάταξη) στην κατανομή των δώρων.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ;

Βήμα 1: Φτιάχνεις το EuroLeague ID σου

Βήμα 2: Μαπίνεις στο Sportal EuroLeague Fantasy και συνδέεσαι με τα στοιχεία σου

Βήμα 3: Φτιάχνεις την ομάδα σου

Βήμα 4: Στην επιλογή «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΛΙΓΚΕΣ» διαλέγεις το «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Βήμα 5: Στο νέο παράθυρο που ανοίγει, πληκτρολόγησε τον κωδικό 34536-SPTAL στην ενότητα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Βήμα 6: Επιβεβαίωσε ότι θέλεις να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα του Sportal

Βήμα 7: Καλή διασκέδαση!

Σε περιμένουμε να ζήσουμε μαζί τη συναρπαστική εμπειρία του EuroLeague Fantasy Challenge!

** Ο διαγωνισμός για το ετήσιο πάσο του EuroLeague TV διεξάγεται στο Instagram του Sportal, @sportal.gr και λήγει στις 2 Οκτωβρίου (00:00). Προϋποθέσεις για την έγκυρη συμμετοχή είναι να κάνεις follow το Sportal, comment το όνομα της ομάδας σου και -φυσικά- να έχεις βάλει την ομάδα σου στο πρωτάθλημα του Sportal!