«Βλέπει» νικητή της Euroleague τον Ολυμπιακό ο Μπράντον Πολ (pic)

Μπράντον Πολ

«Βλέπει» νικητή της Euroleague τον Ολυμπιακό ο Μπράντον Πολ (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 21:30 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 14.08.2024

Την πρόβλεψή του για τον μεγάλο τελικό της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Μπράντον Πολ, ψηφίζοντας τους «ερυθρόλευκους».

Ο μεγάλος τελικός της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται προ των πυλών και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο σε όλη την Ευρώπη για το μεγάλο παιχνίδι. Για το παιχνίδι αυτό μάλιστα οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν, τόσο από φιλάθλους, όσο και από παίκτες.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Μπράντον Πολ, ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Αμερικανός άσος έκανε την δική του πρόβλεψη για το παιχνίδι τίτλου, επιλέγοντας τον Ολυμπιακό, τον οποίο «βλέπει» νικητή με διαφορά 3 πόντων.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
EUROLEAGUE

20:18 - 20.05.2023

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ώρα Κάουνας, ώρα κούπας για τον Ολυμπιακό! Δείτε από την κάμερα του Sportal την τελευταία προπόνηση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν από τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναγνωρίζοντας την εντυπωσιακή σεζόν που έχει κάνει ως τώρα.

«Η επιλογή μου για πρωταθλητής της Euroleague. Ολυμπιακός με 3 πόντους. Καλή τύχη παιδιά. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική σεζόν μέχρι τώρα», ήτνα το σχετικό μήνυμα του Αμερικανού άσου, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.