Euroleague Fan Zone: Το απόλυτο πάρτι του Final 4 στο Βερολίνο - Όλες οι δράσεις

Euroleague Fan Zone: Το απόλυτο πάρτι του Final 4 στο Βερολίνο - Όλες οι δράσεις

Χρήστος Τσάλτας 10:22 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:12 - 29.05.2024

Το μεγάλο ραντεβού της Euroleague, το Final 4, βρίσκεται προ των πυλών και η διοργανώτρια αρχή ετοίμασε μια σειρά από εκδηλώσεις, στην... καρδιά της πόλης, στην Fan Zone του Βερολίνου.

Στο Βερολίνο χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού -και όχι μόνο- μπάσκετ αυτές τις μέρες. Η γερμανική πόλη έχει φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Final 4 της Euroleague. Ένα ραντεβού με τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς σε αυτό θα συμμετάσχουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Την ίδια ώρα όμως, αυτό που θα στηθεί στην γερμανική πόλη θα είναι ένα μεγάλο μπασκετικό πάρτι. Κι αυτό γιατί από την Πέμπτη το απόγευμα έως και το βράδυ της Κυριακής η πόλη θα φορέσει τα... καλά της, δημιουργώντας ένα απέραντο μπασκετικό πάρτι.

Βερολίνο, ώρα 1:00: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο ξενοδοχείο μετά το επεισόδιο με Αταμάν - Αυτοψία του Sportal (vid)
EUROLEAGUE

01:38 - 23.05.2024

Βερολίνο, ώρα 1:00: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο ξενοδοχείο μετά το επεισόδιο με Αταμάν - Αυτοψία του Sportal (vid)

To Sportal βρέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης έξω από το ξενοδοχείο των ομάδων στο Βερολίνο και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Το κέντρο του ενδιαφέροντος θα είναι, φυσικά, η Uber Arena, όπου και θα διεξαχθούν τα μεγάλα παιχνίδια, όμως και στην Fan Zone του Βερολίνου το ενδιαφέρον αναμένεται να παραμείνει αμείωτο από την αρχή έως το τέλος. Ο κόσμος «διψάει» για μπάσκετ, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και άπαντες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Παρασκευή.

Η αρχή θα γίνει από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) και πιο συγκεκριμένα στις 16:00 με off court events που θα κρατήσουν έως αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.

Την επομένη θα υπάρξουν αγώνες 3Χ3 και 5Χ5 μέσω παράλληλων δραστηριοτήτων από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:30, ενώ στη συνέχεια οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια μέσα από γιγαντοοθόνες, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα.

Οι δράσεις θα γίνουν ακόμα πιο έντονες το Σάββατο, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν αγώνες 3Χ3 και 5Χ5, ενώ από τις 11 έως τις 11.45 παίκτες που αγωνίζονται στο Final 4 θα βρεθούν στην Fan Zone για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

Παράλληλα ενεργή συμμετοχή θα έχει και το πρόγραμμα One Team της Euroleague, καθώς θα υπάρξουν sessions με παίκτες του Final 4 από τις 11.30 έως τις 12.15, ενώ το απόγευμα θα υπάρξουν διαγωνισμοί με παίκτες του Adidas Next Generation Tournament με καρφώματα (19:00 έως 19:30) και τρίποντα (19:30 έως 19:45).

Η ημέρα θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία από Mr BAGS και Άλβαρο Σολέ δίνοντας το... σύνθημα για την πιο μεγάλη μέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή.

Εκεί οι δράσεις θα συνεχιστούν, ή μάλλον θα κορυφωθούν. Κι αυτό γιατί από τις 10.00 θα υπάρχουν ξανά αγώνες 3Χ3 και 5Χ5, ενώ στις 10:30 θα υπάρξουν sessions της One Team με Ambassadors του Final 4. Επιπλέον, θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις για το πρόγραμμα One Team, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται με το μεγάλo πάρτι, όπου οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους τελικούς μέσα από γιγαντοοθόνες.

Τα εισιτήρια για την Uber Arena έχουν εξαντληθεί, όμως η Euroleague φρόντισε να στήσει ένα μεγάλο μπασκετικό πάρτι, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, κοντά στο κέντρο του Βερολίνου, με την Fan Zone να είναι ο ιδανικός προορισμός σε ένα άκρως μπασκετικό τετραήμερο.