Ερυθρόλευκη... τρέλα στη «Zalgirio Arena» με «είσαι στο μυαλό» (vid)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Ερυθρόλευκη... τρέλα στη «Zalgirio Arena» με «είσαι στο μυαλό» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 17:33 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 14.08.2024

O κόσμος του Ολυμπιακού πήρε από νωρίς θέση στις εξέδρες, ενόψει του ημιτελικού με την Μονακό, μετατρέποντας την Zalgirio Arena σε ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στην Μονακό, στην Zalgirio Arena, με τον κόσμο των Πειραιωτών να δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από νωρίς.

Η έδρα του Κάουνας μεταμορφώθηκε σε... ΣΕΦ, καθώς περίπου 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού πήραν θέση στις εξέδρες, στήνοντας το δικό τους πάρτι στις εξέδρες, κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη της εξέδρας όχι μόνο έναντι της ομάδας του Μόντε Κάρλο, αλλά και των φίλων της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για δεύτερο συνεχόμενο Final 4 ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει βροντερό παρών για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ακόμα ένα ραντεβού τίτλου με φόντο τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Το σύνθημα «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» δονούσε από νωρίς την ατμόσφαιρα στο Κάουνας, τόσο πέριξ του γηπέδου, αλλά και στην fan zone, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει το δικό του χρώμα τις εξέδρες.