Η αγκαλιά του Κέμπα Γουόκερ με τον Τόνι Πάρκερ στο ματς της Μονακό με τη Βιλερμπάν (vid)

Η αγκαλιά του Κέμπα Γουόκερ με τον Τόνι Πάρκερ στο ματς της Μονακό με τη Βιλερμπάν (vid)

Sportal newsroom 00:26 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 14.08.2024

Δύο... παλιόφιλοι από το NBA συναντήθηκαν στο Μονακό.

Ο Κέμπα Γουόκερ και ο Τόνι Πάρκερ αγκαλιάστηκαν μετά το ματς της Μονακό με τη Βιλερμπάν. Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν στο NBA και στους Σάρλοτ Χόρνετς και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Κέμπα Γουόκερ αποτέλεσε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη φετινή Euroleague. Ο Αμερικανός μετράει μέχρι στιγμή στη διοργάνωση 4,2 πόντους, 1,5 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 4 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Με υπογραφή Ντιαλό η Μονακό έριξε στο καναβάτσο τη Βιλερμπάν

Με τον Άλφα Ντιαλό να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση η Μονακό επιβλήθηκε (80-70) της Βιλερμπάν με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Μονεγάσκοι μετρούν πλέον 5 νίκες και 2 ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει στη 1 νίκη και τις 6 ήττες.

Ο άσος της Μονακό και πρώην του Λαυρίου τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά με τον Μάικ Τζέιμς στο φινάλε.

Εκεί, όπου η «μπάλα έκαιγε» και το σκορ ήταν σε απόλυτη ισορροπία (68-68 στο 37’) πρώτα ο Μάικ Τζέιμς από τα 6.75 και μετά ο Άλφα Ντιαλό με τρίποντο και φάουλ έδωσαν τη λύση «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους Μονεγάσκους.

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής