Η Παρτίζαν είναι έτοιμη να κάνει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας - Αναμένεται να φθάσουν τις 15.000!
i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Η Παρτίζαν είναι έτοιμη να κάνει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας - Αναμένεται να φθάσουν τις 15.000!

Γιώργος Γαβριλάκης 12:54 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Ήδη 11.000 θέσεις στην Stark Arena του Βελιγραδίου έχουν αποκτήσει... μόνιμους θεατές. Η Παρτίζαν ενημέρωσε πως τη νέα σεζόν τα τρία τέταρτα των φιλάθλων που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η απώλεια του Super Cup της Αδριατικής λίγκας ήταν μη αναμενόμενη, αλλά δεν ενόχλησε κανέναν στην Παρτίζαν -ειδικά από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σίγουρα, ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν χάρηκε, ούτε οι φίλαθλοι της ομάδας που έχασαν από την Στουντέτσκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους χάλασε η διάθεση και η πρόθεση να ενισχύσουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις. 

Μάλιστα, ο λαός του συλλόγου του Βελιγραδίου έχει ήδη αγοράσει 11.000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν που είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Ο αριθμός πωλήσεων αναμένεται να ανέβει κι άλλο και να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. H Stark Arena, δηλαδή η έδρα της Παρτίζαν, έχει 19.500 διαθέσιμες θέσεις για τους φιλάθλους και υπολογίζεται ότι σχεδόν οι 15 χιλιάδες θα ανήκουν σε κατόχους διαρκείας. 

Άλλωστε, οι μέχρι τώρα πωλήσεις αφορούν ουσιαστικά τις ανανεώσεις από την περασμένη σεζόν και μάλιστα οι «Παρτιζάνοι» εκμεταλλεύτηκαν μία προνομιακή (οικονομική) προσφορά της διοίκησης που είχε πρόθεση να δημιουργήσει κίνητρο και ενθουσιασμό στον κόσμο. Τώρα, αναμένεται η διάθεση των νέων εκδόσεων οπότε τα νούμερα θα αυξηθούν και η νέοι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να κατοχυρώσουν την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. 

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ένας GM του ΝΒΑ κάποτε μου ζήτησε να περάσω από συνέντευξη και δεν κατάλαβα τι εννοούσε...» (vid)
EUROLEAGUE

12:12 - 22.09.2023

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ένας GM του ΝΒΑ κάποτε μου ζήτησε να περάσω από συνέντευξη και δεν κατάλαβα τι εννοούσε...» (vid)

Όταν στο ΝΒΑ ζήτησαν από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να περάσει από συνέντευξη, δεν κατάλαβε ότι τον ήθελαν για προπονητή. Νόμιζε ότι έπρεπε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και ο 63χρονος κόουτς της Παρτιζάν και 9 φορές τροπαιούχος της Euroleague αποκάλυψε την ιστορία στο σέρβικο τηλεοπτικό δίκτυο Arena Sport TV.

Πάρα τις καλοκαιρινές αποχωρήσεις (του Λεσόρ, του Έξουμ, του Παπαπέτρου και του Μάνταρ) η Παρτίζαν έχει βάλει στη μηχανή της δύο NBAers, τον Φρανκ Καμίντσκι και τον Πι Τζέι Ντοζίερ, ενώ οι Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι παρέμειναν κάτοικοι Βελιγραδίου υπό το λογότυπο και τα χρώματα της Παρτίζαν. Μεγάλο hype πάντως, έχει ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, ένας παίκτης που βρίσκεται στον σύλλογο από το 2021, αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον ίδιο. Πρωταγωνίστησε με τη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έδωσε όλο του το «είναι» και το μερίδιό του στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου ήταν καθοριστικό. Τώρα, είναι έτοιμος για την αναβάθμιση που έχει αποφασίσει γι' αυτόν ο Ομπράντοβιτς και αναμένεται να κάνει αίσθηση και στην Euroleague.