Η μεγάλη αλλαγή στη Euroleague που άρχισε από το Άλμπα – Παναθηναϊκός και δεν αντιλήφθηκε κανείς!
i

© Intime

Η μεγάλη αλλαγή στη Euroleague που άρχισε από το Άλμπα – Παναθηναϊκός και δεν αντιλήφθηκε κανείς!

Ευτυχία Οικονομίδου 00:40 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:56 - 04.10.2024

Η EuroLeague έκανε πρεμιέρα και ήταν όπως αναμενόταν συναρπαστική, ωστόσο υπήρξε μία σημαντική αλλαγή που κανείς δεν παρατήρησε ούτε στο παιχνίδι της Άλμπα Βερολίνου με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

H EuroLeague σήκωσε αυλαία για μία νέα συναρπαστική σεζόν και η πρεμιέρα ήταν όπως όλοι την περίμεναν, ανατρεπτική. Το πρώτο ματς της ημέρας ήταν εκείνο της Άλμπα Βερολίνου με τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Uber Arena και πέρα από το γεγονός ότι ήταν το μοναδικό «διπλό» της πρεμιέρας, συνέβη μία τεράστια αλλαγή στο γήπεδο του Final Four που κανείς δεν πήρε... χαμπάρι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να επικράτησε των Γερμανών, ωστόσο πριν γίνει το τζάμπολ του ματς κανείς δεν παρατήρησε πως δεν ακούστηκε ο ύμνος της EuroLeague, όπως συνηθιζόταν.

Αυτό μάλιστα συνεχίστηκε και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρώτης μέρας της πρώτης αγωνιστικής χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει τον λόγο, καθώς δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ούτε στο Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα. ούτε στο Μονακό - Αρμάνι, ούτε στο Μπασκόνια - Παρτίζαν, Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι - Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν με τα ερωτηματικά να μένουν σε όσους παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.

Πάντως ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το... δεξί στην EuroLeague, καθώς έκανε το 1-0 στην regular season και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν. Την δεύτερη αγωνιστική οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός 77-87

Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα 74-67

Μονακό - Αρμάνι Μλάνο 93-80

Μπασκόνια - Παρτίζαν 88-82

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 97-89

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν 89-82

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (20:30)

Βίρτους Μπολόνια - Αναντολού Εφές (22:00)

Παρί - Ερυθρός Αστέρας (22:00)